Yoshi-P szívesen rendezné a “következő nagy címet” a Square Enixnél

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 12.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A Final Fantasy XVI producere és a XIV rendezője arról beszélt, hogy még úgy érzi, van benne bőven - lehet hogy több mint egy játékon is szívesen dolgozna még mielőtt visszavonul.

Naoki Yoshida, azaz Yoshi-P a Famitsu-nak adott interjújában beszélt a jövőbeli terveiről. Az interjú vonatkozó részét Aitai Kimochi fordította angolra és tette közzé X-en. Yoshida korábban arról beszélt, hogy szívesen átadná a stafétát a következő generációnak, most azonban úgy tűnik meggondolta magát.

“Még semmi sincs eldöntve, viszont ha van rá lehetőség, hogy dolgozzak a következő nagy címen, akkor azt szeretném én rendezni!” – válaszolta Yoshi-P arra a kérdésre, hogy az FFXIV után rendezne-e más játékot.

Később elmondta azt is, hogy igazából nem akarja magát limitálni egy címre, hiszen akkor lehet azt tekintenék a “mesterművének”, amit nem szeretne. Meglátása szerint ez akár a cégen belül is extra nyomást helyezne a projektre. A Final Fantasy XVI PC-s portja már egyébként elég jól áll, bár konkrét megjelenési dátumot nem kaptunk, várhatóan már érkezik egy demó idén a játékhoz.

1.
1.
KopyAti
Akkor lehet példát venni a Rebirthről!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...