Bejelentették a The Callisto Protocol spin-off játékát

  • Írta: osan
  • 2024. március 20.
  • Videó
Link másolása
A 2022-es túlélő-horrorjáték zsánerváltó spin-off részt kap. Ezúttal a Striking Distance csapata egy akció roguelike-on dolgozik, egyelőre csak Project Birsdeye néven.

Izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk, amin dolgoztunk. Mivel még fejlesztés alatt áll, mi egymás között csak Project Birdseye-ként hivatkozunk rá. Ez a mi megközelítésünk a gyors, akciódús roguelike élményhez a Black Iron börtönben.” – olvasható a videó leírásában.

Tavaly néhányunk szenvedélyből elkezdett dolgozni egy projekten, ami a ’könnyű elkezdeni és élvezetes a mesterévé válni’ jellegű roguelike-okból született. Imádjuk a világot, amit a The Callisto Protocolhoz hoztunk létre és tovább szeretnénk játszani benne – és a Black Iron börtön a tökéletes futurisztikus-punk játszótér a csapat víziójához. -- Mint láthatjátok, ez nem a The Callisto Protocol 2 – gondoljatok úgy rá, mint egy mellékküldetés, ami nagyon rezonált a csapattal -, viszont bővíthetjük vele a The Callisto Protocol világát és kicsit nyújtóztathatjuk a kreatív izmainkat is azáltal, hogy valami máson dolgozunk anélkül, hogy ez befolyásolna a következő tripla-A játékunk fejlesztését.

Megjelenési dátum és platform sincs még, viszont a fejlesztők kifejezetten kérik, hogy mondjuk el véleményünket a projekttel kapcsolatban – ahogy az a videó végéből kiderül.

1.
1.
crytek
Tetszik ,jöhet, várom.
Az alap Callisto is nagyon jó volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...