Rövid betekintést kaptunk a Soulframe sztorijába és játékmenetébe

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 25.
  • Videó
Link másolása
A Warframe fantasy verziójaként hivatkozhatunk a Digital Extremes legújabb akció-RPG-jére, amely ugyanúgy free-to-play modellben jelenik meg, mint a csapat előző játéka. A legújabb gameplay előzetesben a sztoriról is megtudhatunk pár dolgot.

Találó módon a narrátor versben meséli el a Soulframe történetét, amely ugyan semmi újdonságot nem mutat, főleg, hogy úgyis a harc lesz a játék középpontjában. Az pedig piszok látványos, és sokkal összeszedettebb, mint a legutóbbi kedvcsinálóban.

Az biztos, hogy többféle játékstílus is működhet: lehet lopakodni és letámadni is, illetve nyilakat és tűzlabdákat lövöldözni is, sőt még a bossharcok sem maradnak el. Tavaly decemberben egy zárt körű bétatesztet kapott a játék, ahol már a Soulframe fő szigetének egy részébe kóstolhattak bele a szerencsések, a Digital Extremes csapata pedig hallgatott a visszajelzésekre.

Nem kevés munka vár még a csapatra, de bízunk benne, hogy legalább olyan élvezetes lesz a végeredmény, mint amilyen a Warframe is volt. A megjelenési dátum és a platformlista továbbra sem ismert.

2.
2.
silkgoat
#1: wut? en nem tapasztalom. Van persze hogy kozel van a kamera de akkor amikor millio grineer faszkalap vagy infested van korulotted, de akkor meg elo koll venni a penget es nem nezni semerre csak porgetni :D
1.
1.
gegory
Én egy dolgot szeretnék de nagyon; ne legyen olyan a kamera kezelés mint a Warframe-ben. Minimum 60% kitakarja az általunk írányított karakter és szinte vakon kell harcolnia az embernek :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...