Ezen a héten az Islets az Epic Games Store ingyenes játéka

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 29.
  • Akció
Link másolása
Ahogy beszámoltunk róla, tegnap estétől egy kézzel festett hátterekkel operáló metroidvaniát ad ingyen az Epic játékboltja. Az Isletsben több szigetet járhatunk be, hatalmas főellenfelekkel nézünk szembe, miközben a világot meggyógyítjuk.

Az Islets egy gyönyörű, akvarell festményeket idéző látványvilággal felvértezett metroidvania, amely rendkívül pozitív visszajelzést kapott a játékosoktól. Iko bőrébe bújva több szigetet is bejárhatunk, miközben a világ meggyógyítására törekszünk. A barátságos látvány azonban ne tévesszen meg senki, az ellenfeleink nem kímélnek és még nagyra is nőttek.

Időközben hivatalossá vált, hogy április 4-től újra a The Outer Worlds: Spacer's Choice Editiont adja ingyen az Epic alkalmazásboltja, amely az alapjáték mellett már az összes DLC-t tartalmazza, beleértve a Murder on Eridanost és a Peril on Gorgont. A belsőnézetes akció-RPG-t érdemes kipróbálni, hiszen egy kompakt és veszélyekkel teli naprendszert járhatunk be a történet során.

Szintén jövő hét csütörtöktől adhatjuk a könyvtárunkhoz a Thief 2014-es rebootját, ami bár nem kapott jó fogadtatást a megjelenésekor, ha egy kis lopakodásra vágysz, bőven a bátran ajánlható kategóriába esik. Ingyen pedig a legtöbb hibáját elnézzük neki.

Ha már így belemélyedtünk a grátisz címekbe, érdemes ellátogatni ma a GOG-ra, hiszen egy vertikális törpekolóniát igazgathatunk a föld alatt, némi RPG-elemmel nyakon öntve. A Hammerting 72 órán át adható ingyen a könyvtárunkhoz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...