A jelenlegi generációs konzolokra is kijön a Predator: Hunting Grounds

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Emlékeztek még az IllFonic aszimmetrikus multira épülő Predator-játékára 2020-ból? Nem? Sebaj, hiszen az év végén érkezik PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, sőt, a jövő hónapban a meglévő platformokon is kapunk új tartalmi frissítést.

A Friday the 13: The Game-ről elhíresült IllFonic csapata szerint a Predator: Hunting Groundsnak "még mindig erős és lelkes rajongóbázisa van", akik mind a mai napig játszanak vele PC-n és PS4-en, és a közösség további frissítésekre és támogatásokra számít. A stúdió nemrégen megszerezte a játék jogait, így a 2024 végén PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is napvilágot láthat az aszimmetrikus multiplayerre épülő játék.

A megjelenés előtt még áprilisban érkezik a 2.29-es verziószámú patch a meglévő verziókhoz, amiben mind az emberek, mint a ragadozók fegyvereit átdolgozzák, de a felhasználói felületet is frissítik, valamint a mozgást is sikerült javítaniuk.

Tavasszal további játszható predatorok érkeznek a Hunting Groundsba, és hamarosan többet is elárulnak a jelenlegi generációs változatokról.

2.
2.
Nate Hope
#1: Haverokkal egy ideig szórakoztató volt, de elég hamar feledésbe merült, sajnos nem ok nélkül.
1.
1.
Kamukaze
Emlékeim szerint nem igazán hozta meg a várt sikert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...