Négyrészes dokusorozat érkezett a Final Fantasy VII Rebirth születéséről

  • Írta: szlav
  • 2024. március 30.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix nagyszerű művészi hozzáértéssel álmodta újra a Final Fantasy VII középső fejezeteit. A játék készítői most egy négy epizódos websorozatban mesélnek a fejlesztői folyamatokról.

Ha a hatalmas mérete és rengeteg tartalma ellenére ti sem tudtatok betelni a Final Fantasy VII: Rebirth-tel, akkor van egy remek hírünk: a Sony és a Square Enix újra összeállt, hogy a játék készítői egy négyszer negyedórás dokumentumfilm-sorozatban vigyenek minket a kulisszák mögé. Az epizódok során a játék rendezője, Naoki Hamaguchi, Tetsuya Nomura kreatív direktor, illetve a Rebirth producere, Yoshinori Kitase is mikrofon elé álltak, de mivel a négyrészes videósorozatban több mint 30 fejlesztő megszólal majd, a technikai- és kreatív folyamatok minden ága felől hallunk majd hangokat.

Az első epizód, amely a Shaping the World alcímet kapta, nyilvánvalóan a káprázatos és terebélyes világ létrehozását járja körül, de már azt is tudjuk, hogy mi kerül terítékre a további epizódokban. A második rész a történetről és az átvezetőkről szól majd, a harmadik részben a játék karakterei és a harcrendszer kerülnek a reflektorfénybe, a záróepizód pedig az angol szinkronszínészek nagyszerű munkája előtt hajt majd fejet. Az első részt már meg is nézhetitek (ajánljuk az angol felirat bekapcsolását!):

A Final Fantasy VII: Remake folytatásaként érkezett Final Fantasy VII: Rebirth kizárólag PlayStation 5-re jelent meg.

2.
2.
Doomsayer
#1: Ha magyar szóval akarsz élni, ezt úgy mondjuk magyarul, hogy "nem a zsánerem".

/meh
1.
1.
alratar
A játék nekem nem zsanrám - hogy ilyen szép magyar szóval éljek -m, de erre kíváncsi vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...