Újabb problémák a Suicide Squad-játék körül

  • Írta: osan
  • 2024. április 8.
  • Hír
Link másolása
Ezúttal a Warner Bros.-nak fáj a feje, hiszen hackerek egy csoportja meg nem jelent karkatereket, kinézeteket és jövőbeni szezonokat szivárogtatott ki, sőt páran használják is az első kettőt már a játékban.

A kiadó jelenleg nagy erőkkel azon dolgozik, hogy az összes szivárogtatást eltávolítsa az egyes platformokról, így a jogi problémák elkerülése végett mi sem linkelünk be képeket. Úgy látszik, hogy hackerek egy csoportja teljesen szabadon hozzáfér jövőbeni tartalmakhoz, melyek már ott rejtőznek a játék fájljai közt, olyannyira súlyos a helyzet, hogy egy hacker már Deathstroke-kal és a hozzá köthető felszerelésekkel játszik online, igaz, a karakter kinézete nem tölt be a többi játékos számára.

Nemrég egy bennfentes osztotta meg X-en, név szerint Miller Ross, hogy Kevin Conroy még a halála előtt készített pár hangfelvételt a játék megjelenés utáni kampányába. Értesülései szerint Batman a negyedik szezonnal térhet majd vissza – amit 2025 januárjára datálnak – és vele együtt érkezhet Deathstroke is.

Azt eddig is tudtuk, hogy mind a kiadó, mind a Rocksteady stúdiója 4 szezonnal tervezett előre, de Ross értesüléseiből kiderül, hogy lesz egy ötödik is, melyben újra összeáll az Igazság Ligája, a multiverzumból megmentett jó karakterekkel és az ARGUS-szal közösen vetnek véget Brainiac terrorjának.

A szivárogtatásokkal kapcsolatban az amerikai IGN megkereste a Warner Bros.-t, de sajnos ők még nem kommentálták a történéseket hivatalosan. A legutóbbi botrány a játék első szezonjáról szólt, melyben visszatért Joker; a játékosoknak nem tetszett az, hogy nem kaptak érdemi tartalmat és ugyanazokat a küldetéseket kell újra meg újra végigjátszaniuk, ha az őrült bohócot is meg szeretnék kaparintani.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...