Már jelentkezhetünk az új World of Warcraft kiegészítő bétatesztjére

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 16.
  • Korai verzió
Link másolása
A három kiegészítőből álló Worldsoul Saga első darabjának kipróbálásához jelentkezni kell, a részvétel pedig nem garantált. A kiegészítő érkezésének dátuma is kiderült.

A húszéves MMORPG revitalizálása folyamatban van, egyrészt hamarosan érkezik a WoW Classicba a Cataclysm kiegészítő, másrészt már jelentkezhetünk a fősodor új kiegészítőnek bétájára. A Worldsoul Saga három részből áll majd, amelynek első darabja a The War Within lesz.

A jelentkezés után egy későbbi időpontban értesítenek majd minket, hogy részt vehetünk-e a próbaidőszakon. Természetesen már most előrendelhetjük a kiegészítőt, a különböző bónuszok a level boosttól kezdve a különböző hátasokig terjednek, de az Epic kiadás vásárlói számára három napos early access is jár majd.

A hír egyik legérdekesebb része, hogy a kiegészítő megjelenésére még várhatunk egy kicsit. A The War Within hivatalosan 2024. december 31-én jelenik majd meg,

1.
1.
Spaceghost
A cikk végéről ezt a 2024. dec 31.-i dátumot csak eltüntetném, mert az csak egy placeholder. Még blizzconon elmondták, hogy a kiegészítő nyáron fog érkezni, ami mondjuk tippre augusztus vége, vagy szeptember eleje. Cata jön májusban, közben jön a pandás timewalking event is, aztán az új kieg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...