GC 2007: Bejelentették a Hellgate: London árait

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Flagship Studios bejelentette, hogy mennyit kell majd fizetniük azoknak, akik extra fícsörökért fizetnének a Hellgate: London multijáért.
A Flagship Studios bejelentette, hogy mennyit kell majd fizetniük azoknak, akik extra fícsörökért fizetnének a Hellgate: London multijáért.



A Hellgate többjátékos módja tehát játszható lesz egyrészt ingyenesen: gyakorlatilag a játék MMO-vá válik ilyenkor, miután több ezer játékos egyszerre kalandozhat a Hellgate világában, kereskedhetnek és beszélgethetnek egymással, továbbá guildekhez történő csatlakozásra is lehetőségük nyílik.


Havi tíz euróért cserébe viszont a készítők szerint az élmény még jobb lesz, hiszen extra kasztok, területek, szörnyek, felszerelések, játékmódok (köztük a PvP-vel) válnak elérhetővé. Az előfizetők alapíthatnak céheket, melyhez az ingyenesen játszók csatlakozni tudnak majd. A Hellgate: London november másodikán kerül boltokba.
6.
6.
kenny22
nem tud vki egy gépigényt ehhez a játékhoz? vagy még nem adták ki?
5.
5.
sunya
fizetős vs. "ingyenes" netes játék ?

ajánlom figyelmetekbe; wwwhellgatelondon.hu/news.php?readmore=2
4.
4.
battlefield2
legaláb nem kel a multiért fizetni telejesen

bár sajnos én ezzel nem tok majd jáccani:(

3.
3.
Bloodrose
Nekem tetszik az ötlet, hogy úgy akarják eltartani az online módot, hogy csak az extra tartalomért kell fizetni, és a játék anélkül is sokat nyújt.
2.
2.
Dentis 360
Ez szerintem egy kicsit hülyeség...Bár...Majd meglátjuk.
1.
1.
huszti
nincs már olyan messze!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...