Hírarchívum - 2022. január

Nagyot megy Steamen a God of War

A SteamDB adatai szerint már második hete vezeti a Steam eladási listáját a PC-re költöztetett God of War, ami az első olyan PlayStation által kiadott cím, ami ezt a bravúrt összehozta.

Lebukott a következő Kirby-játék?

Nagyon úgy néz ki, hogy nem a márciusban megjelenő Kirby and the Forgotten Land lesz a széria egyetlen új epizódja, a Nintendo Dream japán magazin ugyanis leleplezhette az idén harmincadik születésnapját ünneplő sorozat másik új játékát is.

Negyven percig pörög a GRID Legends

Hamarosan visszatér a GRID-sorozat, a GRID Legends pedig egy komoly sztorimódot is kap. Most begurult egy masszív, 40 perces kedvcsináló, ami ízelítőt ad a játékmenetből és a történet alakulásából is.

Cities: Skylines - megnyílnak a repterek

Holnap délelőtt szárnyra kap a Cities: Skylines legújabb DLC-je, az Airports. Ahogy azt a címe is sugallja, végre megtervezhetjük álmaink repülőterét a Colossal Order nagyszerű városépítőjében.

Nem kap több frissítést a Watch Dogs: Legion

A végéhez ért a Watch Dogs: Legion életciklusa. A Ubisoft bejelentette, hogy a legutóbbi frissítés után már nem számíthatunk újabb tartalmakra, később azonban visszatérnek a korábbi online szezonok.

Új stúdiót nyitott a Yakuza-széria atyja

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, így tényleg a NetEase-nél landolt a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. A legendás játéktervező egy veterán csapattal nyitja meg a Nagoshi Studiót.

Total War: Warhammer III - démonherceg születik

Az előzetesünkben már olvashattatok róla, most azonban élesben is láthatjátok a Total War: Warhammer III legegyedibb frakcióját. Az Oszthatatlan Káosz híveként megalkothatjuk a saját démonhercegünket - róla szól a legfrissebb trailer.

A Sony új filmje részben a Dreamsben készül majd

Lapértesülések szerint a Sony Pictures egyik készülőfélben lévő filmje az élőszereplős jeleneteket vegyíti a számítógépes grafikával és a festményeket idéző animációval, amelyből a cég Dreams nevű játéka is vastagon kiveszi a részét.

Megvan a Sol Cresta megjelenési dátuma

Noha az eredeti elképzelések szerint még tavaly megjelent volna, végül az utolsó pillanatban az idei évre halasztották a Sol Crestát: a PlatinumGames most azt is elárulta, hogy meddig kell még várnunk a fejlesztésre.

Újabb Garfield-játékok jönnek a Microidstól

A Microids alaposan belehúzott a családbarát adaptációk terén, és úgy tűnik, az sem probléma számára, ha az alapanyag nem francia vagy belga: most (újabb) három Garfield-játék kapcsán paktáltak le a Viacommal.