Hírarchívum - 2023. december

Rekordot döntött az idei The Game Awards nézettsége

Idén tizenöt százalékkal többen nézték Geoff Keighley nevével fémjelzett díjátadót, mint 2022-ben. Az élő közvetítést 118 millióan követték élőben az interneten, ami egészen elképesztő szám.

Kiszivárgott a törölt The Last of Us Online főmenüje

Az interneten kering egy kép, amin a The Last of Us minap törölt többjátékos mellékága látható - annak is a főmenüje. Hihető a szivárgás, hiszen az elismert Dusk Golem osztotta meg a sokat mondó képet.

Öt ingyenes játékot kapunk a GOG téli vására során

A GOG is elinditotta saját téli akcióját, amely egészen 2024. január 4-ig tart majd több mint hatezer kedvező ajánlattal. A vásár során öt játékot teljesen ingyen bezsebelhetünk, az első címre már le is csaphatunk.

Februárban érkezik a cross-play támogatás a Mortal Kombat 1-be

Éppen most startolt el a Mortal Kombat 1 harmadik szezonja, a The Cryomancer, de a NetherRealms elárulta azt is, hogy jövő februárban végre "Krossplay-támogatással" is felvértezik a verekedős játékot.

Új fajok is kerülhetnek még a Baldur's Gate III-ba

A fejlesztők nem zárkóznak el a lehetőségtől, hogy többek között új játszható fajokat is hozzáadjanak a játékhoz, a játék egyik rendezője szerint még rengeteg ötletük van a játékhoz, és nem végeztek annak frissítésével.

Megjelenési dátumot kapott az Expeditions: A MudRunner Game

A MudRunner és SnowRunner játékokat jegyző Saber új alkotása végre megjelenési dátumot is kapott, szerencsére nem kell már sokat várni rá. Elindult a játék előrendelése is a kiadó honlapján.

Sztoritraileren a Tekken 8

A jövő hónapban megjelenő játék történetéről eddig nem igazán tudtunk meg részleteket, most azonban erre helyezi a hangsúlyt a játék legújabb előzetese.

Baldur's Gate III - fontos hotfix érkezett, örülhetnek az xboxosok

Nem volt zökkenőmentes a Baldur's Gate III rajtja Xbox Series X/S-en, a ma élesedett frissítés azonban végre orvosolja a játék stabilitását és az elvesző mentéseket érintő problémákat.

Elindult a Rise of the Ronin előrendelése

A PlayStation 5 exkluzív játék márciusban jelenik meg, de akinek felkeltette az érdeklődését, az már előre lecsaphat rá. Az előrendelők természetesen bónusz tartalmakat kapnak.

Törölték a The Crew első részét a digitális boltokból

A lépést nem előzte meg semmilyen kommunikáció, így aki még nem szerezte be, az már nem is fogja, legalábbis digitális formában. A szervereket jövő tavasszal fogják lelőni.