Hírarchívum - 2023. december

Zack Snydert érdekelné egy Fortnite-film rendezése

Zack Snyder már korábban többször beszámolt arról, hogy mennyire szereti a videójátékokat: úgy tűnik, hogy szívesen foglalkozna egy Fortnite-adaptációval is.

Közös projekten dolgozott a Bend Studio és a Naughty Dog

Egy animátor LinkedIn-profilja szerint egy időben a Days Gone fejlesztője és a Naughty Dog egy bejelentésre váró projekten dolgozott közösen. Meg is indultak a találgatások, hogy mi lehetett az a játék.

Az Obsidian több The Elder Scrolls-mellékágat is fejlesztett volna

A Bethesda állítólag visszautasította az Obsidian Entertainment több játéktervét is, amelyek további spinoffokkal bővítették volna a The Elder Scrolls univerzumát. Az egyik a Fallout: New Vegasra hasonlított.

2024 első felében tűzforró régióba látogatunk a Valheimben

Extrém hőmérséklettel és lassan hömpölygő lávafolyammal nézünk szembe a Valheim közelgő Ashlands régiójában, amely várhatóan fél évben belül érkezik egy frissítés keretében. A fejlesztők most bemutatják, mit érdemes tudni róla.

A spoilerek elkerülésére biztat a Suicide Squad: Kill the Justice League fejlesztője

Alaposan felzaklatták rajongókat a zárt alfatesztből kiszivárgott sztorirészletek, ezért a Rocksteady csapata is arra kér mindenkit, hogy ne spoilerezzen a Suicide Squad: Kill the Justice League-gel kapcsolatban.

Csalódást keltőek az Atlas Fallen eladásai, de jövőre érkezik az Enhanced kiadás

Egészen zsúfolt évnek bizonyult 2023, így aztán érhető, hogy néhány jobb sorsra érdemes játék nem kapta meg a megérdemelt dicsfényt. Ilyen a Deck13 akció-szerepjátéka, az Atlas Fallen is. De nincs minden veszve!

Így nézett volna ki a törölt TimeSplitters Revival

Az Embracer Group a múlt héten zárta be a nagy múltú Free Radical Design csapatát, ahol már három éve készült a TimeSplitters következő része. A Revival sajnos már soha nem készül el, de egy nagy adag koncepciós rajzot láthatunk róla.

Durva szivárgást szenvedett el az Insomniac Games

Miután az Insomniac Games nem fizetett kétmillió dolláros árat a Ryhsida nevű hackercsoportnak, a fenyegetést valóra váltották, több mint 1,3 millió fájt tettek közzé az interneten, és egy csomó projektre és dátumra is fény derült.

Aranylemezre került a Prince of Persia: The Lost Crown

A Ubisoft Montpellier befejezte a munkálatokat a Prince of Persia 2.5D-s mellékágán, így januárban már tutira boltokba kerül a The Lost Crown. Kaptunk egy videót is, amely a játék metroidvania felépítésesét mutatja be.

Íme, a Gamekapocs x Genesis karácsonyi nyereményjátékunk nyertesei!

Véget ért a Gamekapocs karácsonyi nyereményjátéka, melynek tétje három értékes Genesis ajándékcsomag volt, tele ízig-vérig gamer perifériákkal. Lássuk, kik lettek a szerencsés nyertesek!