Hírarchívum - 2023. december

2024-ben Aloy hivatalos szakácskönyvet kap!

Ha nem tudod, hogy milyen felesleges, de annál izgalmasabb kötet nincs még a könyvespolcodon, akkor itt a válasz! 2024-ben érkezik a hivatalos Horizon szakácskönyv.

Brit toplista: az EA Sports FC 24 lett a karácsonyi szezon győztese

Az EA Sports FC 24 továbbra is az első helyen tartja magát, így nem is meglepő, hogy a 2023-as brit kiskereskedelmi slágerlista legkelendőbb játéka lett a karácsony előtti időszakban.

A Sony további stúdióknál tervezhet leépítéseket

A talált dokumentumok szerint a Sony stúdióit további leépítések fogják súlytani: az is benne van a pakliban, hogy egy teljes részleget be is záratnak a fejesek.

Elindult az Epic Games Store nagy karácsonyi ajándékszórása

Nyakunkon a karácsony, ünnepi hangulatba került az Epic is! A következő hetekben érdemes lesz minden nap felnézni az Epic Games Store-ra, hiszen minden nap bezsákolhatunk majd legalább egy új, teljesen ingyenes játékot.

Nem érdemes az Andor visszatérésére számítanunk 2024-ben

Reménykedtünk benne, hogy az elmúlt évek egyik legnagyszerűbb Star Wars-sorozata a jövő évben megkapja a második évadát, úgy tűnik azonban, hogy a folytatásra ennél többet kell várnunk.

Megérkezett az első tripla A-s iPhone játék

A Resident Evil 4-remake játszható először az Apple legújabb telefonjain. A szeptemberben bejelentett három játék közül még a Death Strandingről érkezett hír, az várhatóan 2024 elején jelenik meg.

Volt CDPR fejlesztők egy új RPG-n dolgoznak

A Rebel Wolf nevű fejlesztőcsapat egy igen ambiciózus projektbe kezdett bele, a fejlesztés pedig az alfa fázisba lép át, jelenleg is tapasztalt dizájnereket keresnek.

Tekken 8 - traileren Shaheen

Már csak alig egy hónap van hátra a játék megjelenéséig, de még mindig érkezik hozzá karaktertrailer. Most az előző részben debütált Sivatagi Sólyom röptét nézhetjük meg.

Már 13 millió játékosnál jár a Starfield, 2024-ben sincs megállás

Az év végéhez közeledve a Bethesda eldicsekedett azzal, hogy a sci-fi szerepjátékuk már meghaladta a 13 millió játékost - kaptunk is egy érdekes infografikát. Továbbá mesélt egy kicsit a 2024-es terveiről is.

Túl az 50 millió eladott példányon a PlayStation 5

Ha lehet hinni a Sony statisztikáinak, akkor csak július óta nagyjából 10 millió konzol talált gazdára világszerte, és ebbe még nem számították bele a karácsonyi vásárlásokat.