Hírarchívum - 2023. december

Lássuk, mennyi fogyott a Sony belső fejlesztésű játékaiból!

Még mindig az Insomniac-hack, és még mindig azok a fránya számadatok! A kiszivárgott dokumentumokból az is kiderült, hogy hány kópia talált gazdára a PlayStation first-party címeiből. Úgymint a Spider-Man 2, a Bloodborne és így tovább.

Visszatérhet a Survivor mód a Remnant 2-ben?

A játék rendezője beszélt nem csak a nyáron megjelent játék utóéletéről, de távlati terveikről is, és belengette az első rész egyik kedvenc játékmódjának visszatérését is.

Összefog a Bloober Team és a Skybound Entertainment

Az atmoszferikus horrorjátékairól ismert fejlesztők és a The Walking Dead mögött álló kiadó egy új, közös projekten kezdett el dolgozni. Az eddigiek alapján egy teljesen új címről van szó.

Ingyenes a DNF Duel az Epic Games Store-ban

A Nexon 2D-s verekedős játéka váltotta a Desinty: Legacy Collectiont az Epic Games Store ünnepi játékadományozásának keretében. 16 karakter egyikével tehetjük próbára tudásunkat az offline és online módok valamelyikében.

Pár nap múlva távozik Bobby Kotick

Az Activision Blizzard vezetői innentől Matt Booty-nak, az Xbox stúdiók elnökének fognak jelenteni. A Zenimax/Bethesda élére egy iparági veterán hölgy kerül majd.

Kiszivárgott a Marvel's Wolverine PC-s fejlesztői buildje

Egész hétre el leszünk látva kiszivárgott információkkal, olyan nagy a baj az Insomniacot ért hackertámadást követően. Megtudtuk, hogy az X-Men licenc 2035-ig PlayStation-exkluzív marad, a rivális konzolokon nem lesz elérhető.

Nevetségesen kevés pénzt termelt a Sunset Overdrive, de a Spider-Man 2 jól fogyott

Az Insomniac Games-t ért hackertámadástól zeng a sajtó már egy napja, számos érdekes dokumentum szivárgott a Sony és a stúdió játékainak fejlesztési költségeiről és bevételeiről, valamint a jövőbeli terveiről.

A Black Ops II folytatása lehet a 2025-ös Call of Duty, de készül a Modern Warfare IV is

Bár az utóbbi hetekben a jövő évi Call of Dutyról pletykáltak sokat, a mindig jól értesült Insider Gaming már tovább ment: 2025-ben a Call of Duty: Black Ops II közvetlen folytatását kapjuk meg, amely a sztori szerint a közeljövőben játszódik.

Látványos gameplay trailert kapott a Pioner

A GFA Games játékát bevallottan a S.T.A.L.K.E.R. és a Metro-játékok ihlették, ehhez persze elég ránézni a Pionerre, elég nyilvánvaló a hasonlóság. A PvP-re és PvE-re kihegyezett MMO most egy friss előzetessel jelentkezett.

Már biztos, hogy érkezik Henry Cavill Warhammer 40,000-es filmuniverzuma

Régóta rebesgették a dolgot, a héten azonban végre lezárult a Games Workshop és az Amazon közti deal. Már semmi nem állhat a mozivászonra és tévéképernyőkre érkező Warhammer-produkciók útjába.