Hírarchívum - 2023. december

Kiszivároghatott a GTA V forráskódja

Rájár a rúd mind a videójáték-fejlesztőkre, mind a kiadókra. Ugyan a GTA V forráskódja már korábban kikerült a cég széfjéből, de eddig csak privátcsoportok között járta útját. Most a nagyközönség is megnézheti, hogyan is fest a legendás játék váza.

A The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition az Epic karácsonyi ajándéka

Az Obsidian űrkalandoros RPG-jének legteljesebb változatát húzhatjuk be ingyenes holnap délután öt óráig az Epic Games Store karácsonyi osztogatásának köszönhetően.

A Ghostwire: Toyko az Epic mai ajándéka

A szentestén sem hagy minket üres kézzel az Epic Games Store. Ezúttal a Ghostwire: Tokyo lehet a tiétek ingyenesen, de ahogy az eddigi napokon, most sem árt sietni a beszerzésével.

Akár életfogytig tartó elzárás lett a GTA-szivárogtató „jutalma”

A 18 éves brit Arion Kurtaj, a Grand Theft Auto VI szivárogtatója, határozatlan ideig tartó büntetést kapott, betegsége miatt azonban nem börtönbe, hanem kórházba zárták.

Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs!

Lassan véget ér 2023, és micsoda év áll a hátunk mögött! Most azonban itt az ideje, hogy mi is szusszanjunk egyet, miközben játékokban és bejgliben gazdag boldog karácsonyt kívánunk az olvasóinknak!

Ma a Fallout 3: GOTYE lehet ingyen a tiéd

Ha valaki bármi oknál fogva eddig még nem vette meg a Fallout 3-at, akkor már ne tegye! Az Epic Games Store jóvoltából most ingyen a miénk lehet a minden DLC-vel megpakolt, komplett kiadás.

Beszélő vécépapírtartóval érkezik a South Park: Snow Day gyűjtői kiadása

A téli hószünet idején sem unatkoznak South Park csibészei, ebből pedig mi, a játékosok is profitálhatnak. A 3D-s kooperativ kaland végre napra pontos dátumot kapott, ráadásul a Collector's Edition tartalmára is fény derült.

Bezár a Firewall-játékok fejlesztője

A VR FPS játékokat készítő First Contact Etertainment nyolc évnyi működés után az év végén bezárja kapuit, a döntés mögött többek között a VR-játékok támogatottságának állapota áll.

Már 10 millió játékost vonzott a The Finals

Még egy hónapja sem jelent meg az Embark Studios ingyenesen játszható kompetitiv lövöldjéje, de máris elért egy jelentős mérföldkövet. Bizony, már 10 millió játékos próbálta ki a The Finalst, és hol van még a plafon?

Egy ereklye darabjai után kutatunk a The Relic: The First Guardianben

Az egykor virágzó Arsiltus világát elnyelte a sötétség, miután egy szent ereklye elpusztult. Hősünkkel útnak indulunk felkutatni a relikvia darabjait, amit összekovácsolva eloszlathatjuk a halált hozó űrt. Vérbeli akció-RPG-vel van dolgunk.