Hírarchívum - 2023. december

A TinyBuild még karácsony előtt bezárta a Versus Evil indie kiadót

Még az utolsó napjaira is jutnak rossz hirek, hiszen mindössze három nappal karácsony előtt a TinyBuild bezárta a Versus Evil kiadót és az összes alkalmazottját szélnek eresztette. Nem véletlen, hiszen veszteséges volt a cég.

Nincs tervben, hogy bekerül a Game Passbe a Like a Dragon: Infinite Wealth

Az egyszeri rajongó joggal várhatja el, hogy a sorozat előző darabjaihoz hasonlóan a Like a Dragon: Infinite Wealth is bekerül a Game Pass kínálatába, ám a fejlesztők szerint ilyet jelenleg nem terveznek.

Tömve van csalókkal a The Finals

Zajos sikert aratott az elmúlt hetekben az Embark Studios free-to-play lövöldének, ám mint az éremnek, ennek is két oldala van. Sajnos a The Finals szenved a csalók súlya alatt, olyannyira, hogy még a fejlesztők sem tudnak tenni ellenük.

Nagyobb a GTA-szivárgás mértéke, mint azt elsőre gondoltuk

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nem csak a GTA V teljes forráskódja került fel az internetre, hanem a GTA 6 friss Python kódja, valamint a törölt Bully 2 minden fájlja is. Még az Agentről is szivárogtak ki képek.

Ezekkel a játékokkal indítja az újévet a PlayStation Plus Essential

A Sony elárulta, milyen játékok landolnak 2024 januárjában a PlayStation Plus Essential kínálatában. A pestissel sújtott középkori Franciaországba látogatunk, vámpírokat irtunk a vadnyugaton, és csak szimplán megmentjük a világot.

Tekken 8 - naná, hogy Kuma is visszatér!

A legelső Tekken-játék óta ismertés közkedvelt mackó a Tekken 8 karakterlistájáról sem hiányozhat. Lássuk, hogyan veri péppé az ellenfeleit a harcművész barnamedve!

Újabb ingyenes játékkal vár az Epic Games Store

Itt az ideje, hogy megszökjünk a golfpurgatóriumból! Most a Cursed to Golf című roguelike golfjáték lehet ingyenesen a miénk, hála az Epic Games Store naponta frissülő akciójának.

Remastert kaphat az eredeti God of War-trilógia

Egyelőre még csak egy masszív pletykáról van szó, viszont bármennyire is nem hivatalos a dolog, legalább ugyan annyira logikusnak tűnik a régebbi játékok újrázása.

Újra mozikba kerül a Final Fantasy VII: Advent Children

A 2005-ös film felújított változatát a Final Fantasy VII: Rebirth előtt fogják újravetíteni a japán és amerikai közönség számára, egyelőre nem tudni, hogy Európában is lesz-e hasonló esemény.

A Human Resource Machine a legújabb ingyen játék az Epic Games Store-ban

A középvezetői és HR-es feladatok talán még sosem voltak annyira szórakoztatók, mint a Tomorrow Corporation játékában, amelyet most egy napig ingyen ad az áruház.