Hírarchívum - 2023. december

Lelövik a Dark Souls 2 PS3-as és Xbox 360-as szervereit

Jövő márciusban megszűnik az online játéklehetőség az ógeneráció gépein, de az offline játék továbbra is lehetséges lesz. A lépés nem érinti az előző generációt és a PC-s verziót sem.

Friss részletek és képek érkeztek a Sega klasszikusainak új részéről

A The Game Awardson derült ki, hogy a Sega szép sorban feltámassza a Crazy Taxi-t, a Golden Axe-t, a Jet Set Radio-t, a Shinobit és a Streets of Rage-t. Az év végére némi látnivaló és pár új infó is befutott róluk.

Így szabjuk testre a fegyvereinket a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben

A Rocksteady ismét bepillantást engedett a Suicide Squad: Kill the Justice League kulisszatitkaiba, így már tudjuk, hogy csapatunkat Penguin látja el fegyverekkel, de egy másik szeretett főgonosz is visszatér.

Reagált az Insomniac a szivárgásokra

A fejlesztőcsapat eddig mélyen hallgatott az ügy kapcsán, most azonban hivatalos közleményben szólaltak meg, azt ígérik, hogy változatlan formában folytatják a munkát.

Az Art of Rally az Epic Games Store mai ajándéka

Már javában dúl az Epic Games Store karácsonyi ajándékszórása, melynek keretei közt ma ingyen beszerezhettek egy szokatlan, ám nagyon is szórakoztató ralijátékot.

Januárban lelövik a The Day Before szervereit

Igen, van még lejjebb a The Day Before csúfos eposzában. Az év legnagyobb átverését fejlesztő Fntastic bejelentette, hogy mindössze 45 nappal az Early Access megjelenés után leállítják a játék szervereit.

HWSW: Készül a piac a Vision Pro érkezésére

Az eredeti terveknek megfelelően jövő év elején piacra kerülhet az Egyesült Államokban az Apple korszakalkotónak titulált újdonsága, a méregdrága Vision Pro kevertvalóság-headset.

54 milliárd dollárt bukott a Tencent Kína legújabb szabályozása miatt

Alaposan megrendült az ázsiai videojáték-piac, miután a kínai törvényhozók nyilvánosságra hozták az üzletágat érintő legújabb, igen szigorú rendeleteik első vázlatát. A Tencent és a NetEase részvényei is zuhanórepülésbe kezdtek.

Videójáték is lesz a Chris Pratt főszereplésével készülő Garfield-filmhez

Ha te is szereted Jim Davis morcos, lusta cicáját, akkor ennek a hírnek örülni fogsz: hamarosan nem csak a mozivásznon, hanem egy videójáték formájában is újból felbukkan a macska!

Újabb karakterek mutatkoztak meg az Avatar: The Last Airbender-sorozatból

A téli napforduló alkalmából a Netflix egy egész galériát osztott meg a készülőben lévő Avatar: The Last Airbender-sorozatról, aminek köszönhetően eddig nem látott karaktereket is megpillanthatunk.