Lelövik a Dark Souls 2 PS3-as és Xbox 360-as szervereit

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 23.
  • Hír
Link másolása
Jövő márciusban megszűnik az online játéklehetőség az ógeneráció gépein, de az offline játék továbbra is lehetséges lesz. A lépés nem érinti az előző generációt és a PC-s verziót sem.

A FromSoftware Dark Souls-trilógiájának második része sokak számára a legvitatottabb darab: egyesek szerint a sorozat legrosszabb darabja, míg mások számára jobb játék, mint a harmadik rész. Akárhogy is, a fejlesztők egy friss bejegyzésben tájékoztatták a játékosokat, hogy a Dark Souls 2 PlayStation 3-as és Xbox 360-as szervereit 2024. március 31-én, magyar idő szerint 14:00-kor lekapcsolják, ezt követően egy értesítés ugrik majd fel a játék indításakor, hogy az online játékmód nem elérhető.

Természetesen az offline játék továbbra is változatlan módon elérhető marad a hetedik konzolgeneráció gépein, a szerverek pedig továbbra is elérhetők maradnak a PlayStation 4 és Xbox One konzolok esetében, és természetesen a PC-s játékosokat sem érinti a dolog.

A Dark Souls 2 2014-ben jelent meg PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is. 2015-ben pedig kiadták a Dark Souls 2: Scholar of the First Sint, ami nemcsak az alapjáték és a hozzá kiadott 3 DLC együttese volt, hanem újradolgozták a játékmenet mechanikáit, az ellenségek mozgását, és PlayStation 4-en és Xbox One-on egy felújított látványvilágot is kapott a játék.

4.
4.
TrishtanAG
#3: Ő inkább csinálhatna megint egy hagyományos JRPG-t, mert a Souls mánia elkezdése óta nagyon hiányoznak a From olyan cuccai.
3.
3.
Seraph
#2: Viszont retrospektiven nezve az is latszott hogy a Kings field rendezője dolgozott rajta, és ha egy lépés előre, kettő hátra is volt az Elden ringnél megint ezt érzem.
2.
2.
DragonBleacPiece
#1: meglátszott hogy nem miyazaki munkája, aki akkor épp a bloodbornet fejlesztette így 2 részre szakadt a csapat és a ds2 másra jutott. az új lords of the fallen igénytelenségéhez képest viszont még mindig élvezhetőbben játszható akció rpg, ha eltekintek attól minek szánták.
1.
1.
Seraph
Ha másban nem is, de multiban a legjobb rész volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...