Törölték a The Crew első részét a digitális boltokból

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 15.
  • Gyászhír
Link másolása
A lépést nem előzte meg semmilyen kommunikáció, így aki még nem szerezte be, az már nem is fogja, legalábbis digitális formában. A szervereket jövő tavasszal fogják lelőni.

A 2014-ben megjelent The Crew egy érdekes elegye volt a rendőrös, autós arcade játékoknak és a nyílt világú barangolásnak, lévén az Amerikai Egyesült Államok teljes területét bejárhattuk benne, igaz, annak egy lekicsinyített verzióját. Visszatekintve valóban a széria leggyengébb részéről van szó, ettől függetlenül elég furcsa lépésre szánta el magát vele kapcsolatban a Ubisoft.

December 14-től ugyanis már nem elérhető a játék egyetlen digitális áruházban sem, legyen az akár konzolos, akár PC-s bolt. Ha korábban megvásároltuk vagy Ubisoft+ előfizetők vagyunk, akkor még játszhatunk vele, viszont március 31-én a lelövik a játék szervereit. Mivel a The Crew állandó online kapcsolatot igényel, a kiadó megerősítette, hogy onnantól kezdve játszhatatlan lesz a játék.

A dolog furcsasága, hogy előzetes értesítés nélkül törölték az áruházakból a játékot, és a hivatalos nyilatkozatot is azután publikálták, hogy a törlés megtörtént. Azok, akik az elmúlt napokban vásárolták meg a játékot, igényelhetik a visszatérítést, de akik korábban csaptak le rá, úgy tűnik, hogy hoppon maradnak. Hogy miért nem teszik offline is játszhatóvá a játékot, egyelőre rejtély. A The Crew 2 továbbra is elérhető marad, a The Crew Motorfest pedig még hosszú ideig kap tartalmi frissítéseket is, így a sorozat rajongóinak nem kell attól tartaniuk, hogy játék nélkül maradnak.

5.
5.
AbsurdShark
És ezért nem fogok soha többet "always online" ubisoft játékot venni.
4.
4.
zsocc-nrg
Szerintem is nevetséges hogy egy offline patchet sem adnak ki hozzá, hogy legalább az egyjátékos részt lehessen játszani... Innentől kezdve kezdhetek félni hogy a The Division első részével is ugyanez lesz a helyzet. Pedig nagyon szeretem azt a játékot, az egyjátékos mód végett játszottam.
3.
3.
Zisten
#1: Egyetértek.
Sajnos az UBISOFT játékok java mostanság már szervert igényelnek.
Akkor is, ha nem kívánja a játék.
Ezek lesznek azok a játékok, amik nem maradnak meg az utókornak.
Annak örülök, hogy a nagy kedvencembe a Ghost Recon Wildlands-be még nem erőszakolták bele ezt a sz*rt.
2.
2.
memoryman
#1: Nem akarnak költeni rá egy fillért sem. És nem is fognak. Ez a legolcsóbb megoldás. Úgysem lesz semmi következménye. Ugyanúgy megveszik az emberek a többi játékukat.
1.
1.
crytek
Az mondjuk a legalja ,hogy offline patchen el se gondolkoztak.
Ez kb olyan hogy veszel egy csúcs tv és később hagyján hogy nem kap frissitést de jönnek és kiszedik a tv alaplapját hogy ne tudd használni.

Értem én hogy licensz meg a kutya se veszi meg vedd az új részt paraszt ,de ez kökemény parasztság tahóság
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...