Hírarchívum - 2023. július

A PlayStation Plusban is megjelenik a Sea of Stars

És a nagy rivális Game Passhez hasonlóan itt is rögtön a megjelenés napján elérhető lesz a játék, akinek még nincs előfizetése, annak pedig már elérhető a játék demó a Sony konzoljaira is.

Sam Lake arca bekerült a Max Payne 3-ba

A sorozat írója az első részben a főszereplő arcmodelljeként is helytállt, egy lelkes modder pedig ezt igyekezett átültetni a trilógia harmadik részébe, úgy fest, sikeresen.

Erős negyedévet zárt az Xbox

A Microsoft videójátékos részlege történetének második legjobb negyedévét zárta, viszont a belső elvárásoktól elmaradnak az eredmények, és konkrét számokat se várjunk.

Microsoft Flight Simulator - Magyarország is megszépül az új frissítésben

A legújabb World Update-ben Közép-Kelet Európát dolgozták ki részletesen, számos új várossal, reptérrel és a régió nevezetességeivel. A repülési szimuláció szerelmeseinek így rengeteg felfedezni való érkezett a játékba.

Elkaszálták az Immortals: Fenyx Rising folytatását

A pletykák szerint a Ubisoft Quebec műhelyében már készült az Immortals: Fenyx Rising folytatása, a francia kiadó azonban úgy döntött, hogy mégsem épít többet erre az új IP-re.

Brit toplista: élen nyitott a Pikmin 4

A Nintendo Switch exkluzív címei rendszerint nagyot futnak a brit dobozos eladási listán, ez pedig nem volt másképp a Pikmin 4 esetében sem. Igaz, a héten nem is akadt más különösebb kihívója.

Ha siettek, ingyen lecsaphattok a Dungeon of the Endlessre!

Elindult az Amplitude Studios nagy nyári ünnepsége, melynek kereteiben most ingyen megszerezhetjük a fejlesztőcsapat őrült dungeon crawlerét, a Dungeon of the Endlesst!

Shrekkel az élen érkezik a DreamWorks All-Star Kart Racing

Tizenkét év után újra a rajtrácsra állnak a DreamWorks animációs hősei. Vajon a DreamWorks All Star Kart Racing sikerrel tör majd a Mario Kart-széria és a Disney Speedstorm babérjaira?

Masszív gameplay bemutatót kapott az Armored Core VI: Fires of Rubicon

Az Armored Core VI negyedórányi tömény játékmenetével lepett meg bennünket a FromSoftware csapata. A mechás sci-fi akciójáték továbbra is káprázatosan fest!

Rövid rajzfilmeken ismerhetjük meg a Starfield világait

Derült égből érkezett a Starfield animációs rövidfilm-sorozata. A The Settled Systems névre hallgató összeállítás három kolónia három nagyvárosába kalauzol el bennünket.