Hírarchívum - 2023. augusztus

20 percen keresztül mozog a The Elder Scrolls IV: Oblivion-remake

A Skyblivion modding csapata a The Elder Scrolls IV: Oblivion-remake-ről egy új videót tett közzé, amiben 20 percnyi játékmenetet mutatnak be.

2024-ben érkezik a Factorio óriási bővítése

A Wube Software bejelentette, hogy a Factorio első hatalmas frissítése, a Space Age 2024-ben érkezik és nagyjából meg fogja duplázni a mostani játéktér méretét.

Ismét késik a RoboCop: Rogue City

A RoboCop: Rogue City-t eredetileg 2021-ben jelentették be, és azóta többször is elhalasztották: a legújabb csúsztatás eredménye pedig 2023. novembere lett.

GC 2023: Októberben jelenik meg a Hellboy: Web of Wyrd

Az Upstream Arcade és a Good Shepherd Entertainment lerántotta a leplet az izgalmasnak és különlegesnek ígérkező Hellboy-videójáték megjelenési dátumáról. Úgy néz ki, hogy hamarosan a vörös fickó bőrébe bújhatunk!

A Soulframe egy újabb gameplay előzetesen mutatkozott meg

A Warframe készítőinek legújabb videójátéka ismét egy gameplay videóban villogtatta meg, hogy mit is tud. De nem aprózták el, ezúttal egy 30 perces, irtózatosan hosszú videót kaptunk.

GC 2023: Idén érkezik a The Thaumaturge, itt a gameplay trailer

Igazi csodatévő munkást alakítunk a 11 bit Studios nevével fémjelzett The Thaumaturge-ban, ahol a 20. századi Varsó utcáit járhatjuk be. Még jó, hogy Wiktorunk képes megszelídíteni az éteri entitásokat.

GC 2023: Bejelentették a Grime második részét

A Gamescomról tudtuk meg, hogy folytatást kap a Clover Bite 2021-es metroidvaniája, a Grime. Ebben a szürreális és bizarr világban olyan formákat idézhetünk meg, amivel leküzdhetünk minden akadályt.

GC 2023: Októberben csaphatunk le a Jusantra

Halloween napján kerül a boltokban a meditatív hegymászójáték, a Jusant, amelyben egy egyedülálló világban kell leküzdenünk a szédítő magasságokat. A Don't Nod csapata ezúttal sem fog mellé.

GC 2023: Phill Spencer 10 éves élettartammal számol a Starfield esetében

A Microsoft Gaming vezérigazgatója úgy véli, hogy a Starfieldnek is a Skyrimhez hasonlóan hosszú élettartama lesz. A játék a premier után abszolút támogatott lesz, és talán a modderek is életben tarthatják.

Ezeket tudja az Avatar: Frontiers of Pandora PC-s verziója

A Ubisoft nem bízza a véletlenre az Avatar: Frontiers of Pandora PC-specifikus funkcióit, mind a DLSS-t, mint a FSR 2.0 felskálázási technológiákat is támogatni fogja. De meséljen mindenről az új előzetes!