VR-játék lesz az év végén érkező Alien: Rogue Incursion

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap volt a hivatalos Alien-nap, és ennek apropóján a Survious csapata lerántotta a leplet az új horrorjátékáról. Az Alien: Rogue Incursion hátborzongató egyjátékos élménnyel kecsegtet PS VR 2-n, Meta Quest 3-on és Steam VR-on.

Már 2022 óta tudjuk, hogy a Survios csapata egy új horrorjátékot készít az Alien frencsájz alapján, ám a tegnapi Alien-napig kellett várnunk az alkotás bemutatkozására. Az Alien: Rogue Incursion címet viselő anyag egy single akcióhorrornak ígérkezik, ám az első trailer nem mutat túl sokat belőle, egy villanásnyi gameplay-t sem tartalmaz.

A fejlesztők azonban elárulták, hogy a játék egy új sztorit mesél el, amely "kinetikus akciót és szívdobogtató felfedezést" ígér, illetve rettentően találékony xenomorphokat, amiktől libabőrösök leszünk könnyen.

A Survios nagy rajongója a frencsájznak, elmondásuk szerint régóta építik az Alien: Rogue Incursiont, céljuk az, hogy a legvonzóbb VR-élményeket a legjobb sorozatokkal párosítsák. Az új eredeti történet az összes kedvenc elemüket átemeli az Alien elmúlt 45 évéből.

Az Alien: Rogue Incursion az év végén jelenik meg PlayStation VR 2-re, Meta Quest 3-ra és Steam VR-ra. Az első hírek még opcionálisan említették a VR-verziót, sőt konzolokra is bejelentették az Unreal Engine 5-ös címet, reméljük, tényleg készül belőle VR-mentes változat is.

Eközben Fede Alvarez, az Alien: Romulus rendezője az X-en mutatott be egy rövidke videót a távirányítható Facehuggerekről, melyek a Weta Workshop szüleményei.

4.
4.
crytek
Izolációs után azt gondoltam nincs lejebb, de van
3.
3.
logic5
Azért reméljük játszható lesz Quest 2-n, vagy Rift S-en is..
2.
2.
Perseus84
#1: Én is ponz ezen gondolkozom. Eddig az egyetlen cím ami érdekelt az az Alyx volt nagy HL rajongó létemre de most már ez is felkeltette szerény érdeklődésem. A többi gémmel nem vagyok képben mi jó még ebben a kategóriában.
Meg azt se nagyon tudom melyik szemüveg lenne a jó ezekhez. Laptopom van ami VR ready bár már nem új darab az sem
1.
1.
hedzsooo
Lehet ideje lesz megis VR-cuccost bevasarolni steames/PC jatekokhoz, azert meg kivarom h picit konkretabb is erkezzen rola de szoritok neki h 1 faxantos jatek legyen, az Alien: Isolation nagyon tetszett VR nelkul is! :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...