Pathfinder: Wrath of the Righteous PC, PlayStation, Xbox

Új felütéssel indít a következő Pathfinder-játék.
1628683200

Mit láttunk a tegnapi ID@Xbox-műsorban?

A Microsoft platformjaira tartó független játékokkal foglalkozó ID@Xbox tegnap este ismét műsort tartott, hogy reflektorfénybe állítsa protezsáltjait. A közel kétórás adásba bőven fértek videók, bejelentések és fejlesztői interjúk is.
1628676000

Késik a konzolos Pathfinder: Wrath of the Righteous

Habár a Pathfinder: Wrath of the Righteous PC-s verziója a tervezett szeptemberi időpontban megérkezik majd, sajnos a játék playstationös és xboxos megjelenését egészen jövő év márciusáig kellett csúsztatniuk a fejlesztőknek.
1620388800

Dátumot kapott a Pathfinder: Wrath of the Righteous

Miközben javában zajlik a bétatesztelés, a készítők bejelentették a Pathfinder: Wrath of the Righteous napra pontos megjelenési dátumát: a sulikezdést követően egyből nekiugorhatunk a teljes verziónak.
1584360000

Nagyon sikeres lett az új Pathfinder Kickstartere

Elsöprő sikerrel zárult a Pathfinder: Wrath of the Righteous Kickstarter-kampánya. Az Owlcat Games legújabb játékára több mint kétmillió dollárt dobtak össze a rajongók.
1582995600

Hétpercnyi harc a következő Pathfinderrel

A Pathfinder: Kingmaker történetét folytató Wrath of the Righteous igen sikeres Kickstarter-kampánnyal büszkélkedhet máris. A fejlesztők elugrottak a PAX Eastre, hogy videón mutassák meg, mit tud következő játékuk.
1581260400

Remekül halad az új Pathfinder Kickstarter-gyűjtése

Ahogy arról mi is beszámoltunk, már készül a Pathfinder: Kingmaker folytatása, a fejlesztés anyagi támogatására pedig egy Kickstarter-kampányt is indítottak a fejlesztők. A gyűjtés remekül halad, a kitűzött célt egy nap alatt sikerült elérni.
1579107600

Friss képeken a Pathfinder: Wrath of the Righteous

Az Owlcat Games csapata vadonatúj képeket mutatott be az izometrikus nézetű CRPG-ről, melynek megvalósításához februárban még egy Kickstarter-kampányt is indítanak. A screenshotok alapján ígéretes a projekt.
1575615600

Készül a Pathfinder: Wrath of the Righteous

Örülhetnek a Pathfinder: Kingmaker és a hagyományos asztali szerepjáték rajongói, az Owlcat Games ugyanis bejelentette a következő CRPG-jét. A Pathfinder: Wrath of the Righteous az azonos című szerepjátékmodul elemeire épül.