Assassin's Creed: Valhalla PC, PlayStation, Xbox

A vikingek korába kalauzol el az új Assassin's Creed.
1594584476

Assassin's Creed: Valhalla - foglald el Angliát!

Igaznak bizonyultak a korábbi szivárgások, és tényleg november 17-én hajózhatunk ki az Assassin's Creed: Valhallában Anglia távoli vidékeire, hogy azután azt a saját ízlésünknek megfelelően az uralmunk alá hajtsuk.
1594580400

Itt nézhetitek vissza a Ubisoft Forwardot!

Ma este 21 órakor veszi kezdetét a Ubisoft livestreamje, ahol a francia kiadó egyéb meglepetések mellett olyan címekkel készül, mint például az Assassin's Creed: Valhalla, a Far Cry 6 vagy a Watch Dogs Legion.
1594540800

Lebukott az Assassin's Creed: Valhalla premierje?

Az elmúlt napokban annyit szivárgott az Assassin's Creed: Valhalla, hogyha így folytatja tovább, akkor nem marad semmi, amivel az esti műsorban meg tudna lepni minket a Ubisoft. Ezúttal lehet, hogy a megjelenési dátum derült ki idő előtt.
1594285200

Assassin's Creed: Valhalla - újabb videószivárgás

A legutóbbi komoly szivárgásokat követően most az Assassin's Creed: Valhalla egyik teljes bossfightja került fel az internetre. Eivor olyan körtáncot lejt az ellenfele körül, hogy abba még a Dark Souls II Dragonridere is beleszédülne.
1594022400

Assassin's Creed: Valhalla - 30 percnyi gameplay

Úgy tűnik, nem kell a Ubisoft Forward adásáig várnunk, hogy belenézzünk az Assassin's Creed: Valhalla játékmenetébe, ugyanis kiszivárgott kereken félórányi vágatlan videóanyag.
1593529200

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.
1593072000

Távozott az Assassin's Creed: Valhalla igazgatója

A súlyos magánéleti botránya miatt hagyta el az Assassin's Creed: Valhalla csapatát Ashraf Ismail, a játék kreatív igazgatója. Az iparág veterán fejlesztője és a széria egyik legfőbb arca több mint egy éven át csalta a feleségét.
1592240400

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.
1589385600

Assassin's Creed: Valhalla - a mi kis falunk

Újra megmutatkozott az Assassin's Creed: Valhalla, ezúttal egyetlen egy új képet kaptunk, amin egy kis falut csodálhatunk meg Anglia mesés táján. A játékban lehetőségünk lesz saját települést is alapítani, ebből kaptunk most ízelítőt.
1589295600

Assassin's Creed - a Vikings zeneszerzője is besegít

A történelem egy újabb darabkáját dolgozza fel az Assassin's Creed: Valhalla, a Ubisoft pedig nem bízta a véletlenre a zenei aláfestés elkészítését: leigazolták a Vikings zeneszerzőjét, Einar Selviket is.