Resident Evil: Village PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Szokatlan folytatással tért vissza a Resident Evil.

PlayStation VR2 próbakör

A Sony újgenerációs VR headsete remekül sikerült, az elődhöz képest hatalmas ugrást könyvelhetünk el. Nyolc jelentősebb címnél, köztünk a VR-os Horizonnál jártunk utána annak, hogy pontosan mire is képes az új hardver.

PlayStation VR2 teszt

Végre megérkezett a Sony újgenerációs VR headsete, mely még a lényegesen drágább vetélytársainak is feladja a leckét. Kérdés csak az, hogy a japán óriáscég mit kezd a benne rejlő potenciállal.

Resident Evil: Village - Winters' Expansion teszt

A Resident Evil: Village legújabb DLC-je számos újdonságot hozott az alapjátékhoz, köztük talán a legfontosabbat, a Winters család történetét lezáró Shadows of Rose-t.

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

2021 legjobb játékai - szerintünk

Már javában tart az olvasói Év játéka-szavazásunk kiértékelése, ám mielőtt az eredményeket ismertetnénk, nézzük meg, hogy melyek voltak a Gamekapocs-szerkesztőség kedvencei a tavalyi év játékterméséből!

Resident Evil: Village teszt

Három évvel járunk a Baker-házban történtek után. Ethan Winters új életet kezdett, de úgy fest, hogy a múlt árnyai nem hagyják nyugodni, ráadásul ezúttal a kislánya élete forog veszélyben, szóval nincs más választása, mint ismét fegyvert ragadni.

Resident Evil: Village - Maiden demóteszt

A Capcom az utóbbi években bevett szokásához híven az idei Resident Evil-epizód előtt is adott egy kis ízelítőt abból a világból, amiben majd a Village során kalandozhatunk. A produktum viszont egyelőre nem tűnik túlságosan meggyőzőnek.