Call of Duty: Vanguard PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatért a második világháborúhoz.
1629705600

A hétvégén indul az új Call of Duty alfatesztje

Az Activision bejelentette, hogy a PlayStation-tulajoknak nem kell megvárniuk a bétatesztet, és már a hétvégén mehetnek egy kört a Call of Duty: Vanguard alfaváltozatával.
1629398280

Bemutatkozott a Call of Duty: Vanguard

A korábbi ígéreteknek megfelelően az Activision ma bemutatta az idei Call of Duty-epizódot. A szivárgások és a teaserek után már nem meglepetés, hogy a játék a Vanguard alcímet viseli, és a második világháború idején játszódik.
1629208800

Felsorakoznak a Call of Duty: Vanguard fejlesztői

Két nap múlva mutatja meg magát a nagyközönségnek a legújabb Call of Duty-játék, a Vanguard, úgy tűnik azonban, hogy addig folyamatosan szivárognak majd a részletek az idei epizóddal kapcsolatban.
1629137100

Közel már a Call of Duty: Vanguard leleplezése

Napok óta szivárog már a következő Call of Duty-játék, miközben a Warzone-ban is kisebb kedvcsinálókkal találkozhatnak a játékosok. Nem véletlenül: néhány napon belül a Warzone-on belül leplezi le az Activision a Vanguardot.
1628956800

Már a Warzone is a Call of Duty: Vanguardot teaseli

Felkészülhetünk rá, hogy napokon belül megérkezik a híráradat az idei Call of Duty-epizód kapcsán a hivatalos forrásokból is. A Warzone-ban már most feltűnt egy teaser, amely megágyazhat a második világháborúban játszódó Vanguardnak.
1628776800

Szivárognak az infók a Call of Duty: Vanguardról

Lelkes adatbányászoknak hála kiszivárogtak az első (nem túl jó minőségű) képek a legújabb Call of Dutyról, és amellett, hogy megerősítést nyert az aktuális epizód címe, arról is érkezett pletyka, hogy mikor láthatjuk majd mozgás közben az új részt.
1623312000

E3 2021: Az új Call of Duty is kihagyja a show-t

Valószínűleg csalódni fognak azok, akik arra számítanak, hogy a napokban bemutatkozik a Call of Duty: Vanguard. Mindeközben újabb pletykák érkeztek a Warzone új, második világháborús pályájáról.