Bright Memory: Infinite Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Beérett az egyszemélyes projektből indult Bright Memory.
1625760000

Intenzív előzetesen a Bright Memory: Infinite

Nehéz betelni a Bright Memory: Infinite előzeteseivel: rövidek, de annál intenzívebbek, ráadásul elképesztően látványosak. Most kaptunk egy újabb kedvcsinálót, csekkoljátok!
1623913200

Újabb előzetesen a Bright Memory: Infinite

A Bright Memory: Infinite ismét megmutatta magát egy újabb gameplay-előzetes kíséretében. Akcióból bizonyosan nem lesz hiány, ami a mozgóképes kedvcsináló tanúsága alapján piszkosul látványosnak ígérkezik.
1613142000

Bright Memory: Infinite - bemutatkozik a főgonosz

Egy vadonatúj trailerrel, valamint pár friss screenshottal karöltve mutatkozott be a Bright Memory: Infinite ellenlábasa, General Lin. A videó nagyon rövid, így egyelőre az nem derült ki, hogy a tábornok miért pipa a főhősnőre.
1604332800

Látványos képeken a Bright Memory Infinite

Vadonatúj képek érkeztek a Zeng Xiancheng által fejlesztett FPS-ről, a Bright Memory Infinite-ről. A képek továbbra is arról árulkodnak, hogy hiába dolgozik rajta egyes-egyedül a kínai úriember, ez a grafikán biztos nem fog meglátszódni.
1602774000

Íme, az Xbox Series-konzolok nyitócímei

A Microsoft közzétette az Xbox Series-konzolok nyitócímeinek listáját. Ezek azok a játékok, amelyek már az új gépek megjelenésekor elérhetőek lesznek, és optimalizálták is őket azokra.
1600858800

Bright Memory - nyitócím lehet az új Xboxokon

A TGS 2020-at felvezető Playism Game Show adásán a Bright Memory egyszemélyes fejlesztője, FYQD mesélt a jövőbeli terveiről. Úgy tűnik, a Bright Memory is csatlakozhat az Xbox Series X és S nyitókínálatához.
1598806800

Bright Memory Infinite - új gameplay trailer érkezett

Sajnos ezúttal is csak egy alig másfél perces gameplay előzetes érkezett az egyetlen ember által fejlesztett Bright Memory Infinite-ről, de legalább nyugtázhatjuk, hogy a játék még mindig bitang látványos.
1596182400

Bright Memory Infinite - előzetesen a gameplay

Egy rövidke videóval hallatott magáról megint a Bright Memory Infinite. Az előzetesben látunk néhány új jelenetet, de a fő részét az akció teszi ki: Shelia gépfegyverrel és karddal is osztja a halált.
1593529200

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.
1588868520

Megmutatta magát a Bright Memory Infinite is

Az egyszemélyes projektből kinőtt Bright Memory Infinite-ről már tudtuk, hogy PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni, azonban úgy tűnik, hogy a készítők a next-gen konzolokat is megcélozták vele. Mondjuk érthető, hogy miért.