BioShock PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A System Shock 2 készítőinek sci-fi témában játszódó FPS-e nem kevés RPG-elemmel fűszerezve.

BioShock: The Collection teszt

Még sosem merültél alá, hogy felfedezd Rapture egyszerre ijesztő és varázslatos világát? És az égi várost, Columbiát se húztad még ki a bakancslistádról? Akkor itt az idő! Megnéztük, mit kínál a BioShock: The Collection.

BioShock

A második világháború után egy férfinek látomása támadt. Látomása egy víz alatti városról. Ebben a városban a tudomány megállíthatatlanul terjedt, egészen addig a napig, míg már tényleg nem lehetett megállítani. De a káosznak már vége. A várost most holttestek lepik el, a sötét sikátorokban mutáns emberszörnyek portyáznak, a fontosabb helyeket pedig a legpusztítóbb biztonsági berendezések védik.

BioShock

Bizonyára már néhányatoknak nem mondd semmit a System Shock név. Az idősebb, sokat látott rókák felkapják a fejüket, letérdelnek a szent imasarokba, elmondanak pár imát (mindenki a saját vallásának megfelelően), majd visszatelepednek a géphez. Eközben a fiatalabbak értetlenül bámulják a monitort, miközben az „Ez meg mi a ….?” kérdéshez hasonló gondolatok motoszkálnak valahol ott hátul a fejükben. (Érdeklődők nézzenek körül az interneten, adok egy kis házit!)