Call of Duty: Modern Warfare III (2023) PC, PlayStation, Xbox

A 2023-as Call of Duty, amely eredetileg DLC-nek készült. Meg is lett az eredménye!
1701847800

Brit toplista: visszaestek az eladások a Black Friday után

Véget értek a nagyobb Black Friday akciók, a karácsony azonban még pár héttel odébb van, vagyis két hullám közti aprócska völgybe ért a játékipar. Ez meglátszódott a brit dobozos játékeladásokon is.
1701711086

Ray tracinget kap a Call of Duty: Modern Warfare III menüje

A december 6-án érkező frissítésnek hála a lobby-ban már valós idejű sugárkövetésben csodálhatjuk meg operátorunkat és a felszerelésünket, játék közben azonban nem fog élni a funkció.
1701522059

Ennyi volt: kivéreztették a Call of Duty DMZ módját

Az Infinity Ward hivatalosan is megerősítette, hogy nem támogatja tovább a Call of Duty kimenekítős mókáját - a DMZ mód mindössze egy évet élt. Habár továbbra is játszható marad, új tartalmak nem érkeznek hozzá.
1701453600

Traileren a Call of Duty: Modern Warfare III első szezonja

Nem kellett sokat várni az megjelenés után az első szezon indulására, számos új pályát és felszerelést villantott az Activision az ingyenes frissítés rövid kedvcsinálójában.
1701176400

Brit toplista: meglátszott a Black Friday akciók hatása

Az EA Sport FC 24 zárt az élen, de az utóbbi pár hónap megjelenései is szépen teljesítettek, igaz, a februári Hogwarts Legacy még mindig dobogós helyen szerepel a szigetországban.
1700640013

Már most többen játszanak a Modern Warfare III-mal, mint az előző részekkel

Az Activision szerint a Call of Duty: Modern Warfare III rekordot döntött az elődjeihez képest, összességében már most, két héttel a megjelenés után több órát töltenek vele a játékosok, mint a korábbi részekkel.
1700498837

Brit toplista: újra az élen szárnyal a Hogwarts Legacy

A Switch-verzió megjelenése, no meg egy kellemes leárazás éppen elég volt ahhoz, hogy újra a Harry Potter világában játszódó kaland legyen a britek kedvenc játéka a héten.
1700469360

Call of Duty: Modern Warfare III teszt

Ilyen rövid idő alatt közvetlen folytatást készíteni nem a legjobb ajánlólevél, így aztán a Modern Warfare III egy izzadságszagú, újrahasznosított elemekben tobzódó katyvasz lett. De ettől még nagyon sokat fogunk játszani vele.
1699884538

Brit toplista: hiába a fanyalgás, élen nyitott a Call of Duty: Modern Warfare III

Nincs mit tenni, ha új Call of Duty kerül a piacra, akkor garantált, hogy azt vinni fogják, mint a cukrot. A botrányos megítélésű Modern Warfare III még a legnagyobb sikerjátékokat is lenyomta a dobozos eladási listán.
1699686024

Nem indult simán a Call of Duty: Modern Warfare III rajtja

Tegnap végre a boltokba került a Call of Duty: Modern Warfare III, ám a Sledgehammer Games-nek néhány kényelmetlenséggel kellett szembenéznie. Spawn-problémák sújtják a multiplayert.