Call of Duty: Modern Warfare III (2023) PC, PlayStation, Xbox

A 2023-as Call of Duty, amely eredetileg DLC-nek készült. Meg is lett az eredménye!
1707642000

Csökkent az európai játékeladás januárban

Bár a visszaesés nem óriási mértékű, egyértelműen kevesebb játék fogyott az öreg kontinensen, mint tavaly év elején, igaz, a lista csak a nagy kiadókat vette számításba.
1707410725

Elbocsátások a Crash Bandicoot és a Modern Warfare III fejlesztőinél is

Még mindig elkeserítő híreket kaptunk az Activison Blizzard háza tájáról, hiszen a Microsoft kaszája több patinás stúdiót is elég durván érintett. Súlyos a helyzet a Crash Bandicoot és a Spyro-sorozatért felelős Toys for Bobnál és a Sledgehammer Gamesnél is.
1707314400

Ingyenes hétvégét tart a Modern Warfare 3

A második szezon indulásának másnapjától számítva négy napig nyúzhatjuk a játékot díjmentesen, igaz, a multis tartalomhoz csak korlátozottan férhetünk majd hozzá, de a zombikat vég nélkül irthatjuk.
1707130800

Komoly változások jöhetnek az Xbox életében

...legalábbis ezt pedzegették a Gamers Council podcast-adásában, melyben kitértek olyan állításokra is, miszerint a Call of Duty-játékok nem jönnek Game Pass-be, a Microsoft elkezdhet multiplatform játékokat kiadni, sőt át is állhatnak teljesen digitális megoldásokra, reklámokkal a Game Pass-ben.
1706871611

Lássuk, mivel rukkol elő a Call of Duty: Modern Warfare III második szezonja!

Hamarosan elstartol a Call of Duty: Modern Warfare III és a Warzone második szezonja, amely a The Walking Deaddel való crossovert, új pályákat és fegyvereket, valamint a Fortune's Keep visszatérését is magával hozza.
1706803200

Az Activision felfedte a Call of Duty matchmaking szisztémáját

Sokáig csak találgattak a játékosok, hogy mi alapján szedi össze a népszerű shooter a játékosokat egy-egy meccsre, most végre az Activision elárulta, hogy miket vesznek figyelembe.
1706530143

Brit toplisa: a Tekken 8 ráduplázott a Street Fighter 6 rajtjára

Meglepően nagyszerű rajtott vett a briteknél a Tekken-széria nyolcadik felvonása, még a Street Fighter 6 dobozos eladásait is lekörözte a Bandai Namco. Előkelő helyen nyitott a Like a Dragon: Infinite Wealth is.
1706097600

Ezeket töltöttük le legtöbbször 2023-ban a PlayStation Store-ból

A tavalyi év meghatározó év volt a videójáték-iparban; szomorú hírek tömkelege, mint a leépítések és a fabatkát sem érő licencelt játékok mellé bőven akadt örömteli megmozdulás is, zseniális játékok formájában. Most a Sony közzétette, hogy melyeket töltöttük le legtöbbször.
1705596000

Új módszerrel küzd a csalók ellen a Call of Duty

Több játékukba is új módszert vezetnek be, amivel az egérrel és billentyűzettel játszó csalókat igyekeznek eltántorítani a játéktól. A cél továbbra is inkább a csalók bosszantása, mintsem a kitiltás.
1704962700

Felsorakoznak a DICE Awards jelöltjei

Huszonhetedik alkalommal nevezik ki idén a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A huszonhárom kategóriában 56 különböző cím sorakozott fel. Lássuk a teljes listát!