Call of Duty: Modern Warfare III (2023) PC, PlayStation, Xbox

A 2023-as Call of Duty, amely eredetileg DLC-nek készült. Meg is lett az eredménye!
1699621217

Csupán másfél év alatt rakták össze a Modern Warfare III kampányát?

Ma jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare III, ám sorra jelennek meg a kampányt lehúzó kritikák. Egy új jelentés szerint a fejlesztőknek a szokásos három év helyett csupán másfél évük volt összedobni az egyjátékos módot.
1699362000

Jól fogy a Call of Duty: Modern Warfare III

Hiába a rövid és sokat kritizált kampány, hiába az újrahasznosított multiplayer, a Call of Duty széria legújabb darabja élen jár a PlayStation Store és a Steam eladási listáján.
1699254000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az új Like a Dragon-játék mellett jelen generációs konzolokra is megérkezik a Spellforce: Conquest of Eo, ahogy a Stronghold felújított verziója is. Ja, és megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare III is.
1699027222

Mindössze 4 órás a Call of Duty: Modern Warfare III kampánya

Tegnap óta elérhetővé vált az előrendelők számára a Modern Warfare III egyjátékos kampánya, amin az első beszámolók alapján gyorsan végig lehet szaladni. Ráadásul nem is annyira élvezetes, mint azt sokan várták.
1698768030

Ilyen gép kell a Call of Duty: Modern Warfare III alá

Megijedni nem kell, az idei Call of Duty egy potato PC-n is elfut, de azért nem árt tudni, hogy az élvezhető sebességhez milyen konfiguráció szükséges. Kiderült, milyen extrákat nyújt a számítógépes port.
1697609823

Miért nem kerülnek az Activision Blizzard játékai egyből a Game Passbe?

A múlt precedenseit követve okkal várhattuk volna, hogy az ABK felvásárlása után mindössze napokkal már felkerül néhány cím az Xbox Game Pass könyvtárába. Phil Spencer most elárulta, hogy ez ezúttal miért nem így lesz.
1697529635

Már a jövő évi Call of Dutyról pletykálnak

Még az idei iteráció, a Modern Warfare III sem jelent meg, egy megbízható szivárogtató azonban már előre tekint. Ezek szerint a 2024-es Call of Duty ismét újrahasznosított multis térképekkel operál majd.
1697212851

Indul a Call of Duty: Modern Warfare III második bétahétvégéje

Ezúttal a PC-sek és az xboxosok is nekivághatnak a Call of Duty: Modern Warfare III bétájának, ráadásul a cross-play funkciót is tesztelni fogják, így mindhárom platform tulajdonosait összeeresztik.
1697209249

Itt a vége: a Microsoft hivatalosan is felvásárolta az Activision Blizzardot

A redmondi cégóriás nem várt tovább, miután a CMA végre rábólintott az üzletre, még a mai napon felvásárolta játékkiadót. Ezzel véget ért a csak nem két évig tartó huzavona. Bobby Kotick viszont lemond.
1697104828

Nem vizsgálja tovább az EU az Activision Blizzard felvásárlását

A 69 milliárd dolláros üzlet várhatóan a jövő héten lezárulhat, miután az újabb hírek szerint az Európai Bizottság nem vizsgálja tovább a nemrégiben átalakított megállapodást.