Tomb Raider I-III Remastered Nintendo

1709394892

Tomb Raider I-III Remastered teszt

Lara Croft, a videojáték-történelem egyik legnagyobb ikonja sem kerülhette el, hogy klasszikus kalandjait modern formában a mai közönség elé tárják. Az első trilógia felújítása ugyan nem sikerült minden téren problémamentesen, de épp csak annyira bolygatja meg a régi emlékeket, hogy az ne menjen a régmúlt ifjúságunk rovására.
1709314200

Két verziója volt a Tomb Raider Remastered játékoknak

A Steam és az Epic Games két különböző játékot kapott, a fejlesztőktől. A hibát orvosolták, azonban nincs teljes egyetértés arról, hogy valóban a megfelelő kiadást módosították-e.
1707980401

Boltokba került a Tomb Raider I-III Remastered

Ha eddig kimaradt volna Lara Croft klasszikus trilógiája, vagy csak egyszerűen nosztalgiázni szeretnél, mától elérhető a modern platformokon a Tomb Raider I-III Remastered. Az eredeti és a modernizált grafika között egy gombnyomásra válthatuk.
1707721200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten szerelmes szellemirtókhoz, multis kalózkodáshoz és egy kis nosztalgiázáshoz is lesz szerencsénk, de egy Oscar-díjas filmet is megnézhetünk a mozikban.
1705503636

Részletek a Tomb Raider I-III Remastered új funkcióiról

Februárban modernizálva tér vissza a klasszikus Tomb Raider-trilógia korunk masináira, az Aspyr pedig elárulta, milyen új funkciókat kapunk, ha beruházunk a csomagra. A játékmenet időtlen ugye, de a külcsín jóval szebb lesz.
1695297600

Leépítések történtek a Crystal Dynamicsnél

Az Embracer Group bajban van és annak ellenére, hogy pár hónapja úgy nyilatkoztak, hogy a cégen belüli „újrarendezés” nem fogja érinteni a készülő félben lévő Tomb Raider-játékot, most mégis elbocsájtottak 10 főt a Crystal Dynamicstől, az Embracer Group leányvállalatától.
1694795954

Minden platformra megjelenik a Tomb Raider I-III Remastered

A Nintendo Directen mutatkozott be, de mint később kiderült, nem lesz Switch-exkluzív Lara Croft első három felújított kalandja. A kicsinosított, extrákkal tömött csomag minden fő platformra eltalál.
1694705449

Switchre is kiadják a klasszikus Tomb Raider-trilógiát

Remasterelik az első három Tomb Raider-játékot Nintendo Switchen, amely tartalmilag teljes csomag lesz, viszont a grafikát is felturbózzák hozzá. Az első látnivalók már megérkeztek.