Final Fantasy XV

PC, PlayStation 4, Xbox One

RPG
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Square Enix
A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.
Értékelés: 8.0

Final Fantasy XV - távozik a Game Passből

Az új indulók mellett sajnos néha azokról a játékokról is említést kell tennünk, amelyek hamarosan elhagyják az Xbox Game Passt, és most a Microsoft előre jelezte, hogy pontosan ez fog történni a Final Fantasy XV-tel is.

Még több Final Fantasyt várhatunk a Game Passbe

A Microsoft 2019-ben számos Final Fantasy-címmel ígérte bővíteni az Xbox Game Passt, ám a teljes listát még nem sikerült teljesítenie. A cég szóvivője szerint nincs miért aggódni, 2021 folyamán ezek is rendben megérkeznek.

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.

Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

Az Xbox Game Passre válaszul tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation Plus Collection szolgáltatását. A PS Plus-előfizetésükkel a PlayStation 5 vásárlói már a konzol megjelenésekor hozzáférhetnek az előző generáció legnagyobb játékaihoz.

Íme, a PlayStation Now szeptemberi kínálata

Hónapról hónapra rendületlen lelkesedéssel bővíti a Sony a saját streamingszolgáltatását, ami ezúttal négy új címmel lesz gazdagabb. A horrorjátékok rajongói kifejezetten örülni fognak a szeptemberi kínálatnak.

Frissítve: Ismét bővül az Xbox Game Pass kínálata

Ebben a hónapban sem maradnak újdonság nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. A szolgáltatás konzolos változata három új címmel bővül: kapunk egy nagyszerű JRPG-t, egy kooperatív lövöldét és egy négyfős puzzle-játékot.

Új mobilos Final Fantasy XV-MMO készül

Nem ez az első hasonló próbálkozás, de talán ez a legambiciózusabb. Mobilkészülékekre költözik a Final Fantasy XV alternatív univerzuma. A játék először Kínában, később pedig nyugaton is megjelenik.

Márciusban jön a Final Fantasy XV utolsó DLC-je

A korábban beígért negyedórás anime társaságában jelentette be a Square Enix, hogy a jövő hónap végén válik letölthetővé a Final Fantasy XV utolsó sztorikiegészítője, amely Ardynra fókuszál.

Forza Horizon 4 - jönnek a Final Fantasy-verdák

A Microsoft és a Square Enix együttműködésének köszönhetően két vadonatúj jármű érkezik a Forza Horizon 4 világába, melyek a Final Fantasy XV-játékosoknak már egy jó ideje ismerősek lehetnek.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Saját animét kap a Final Fantasy XV utolsó DLC-je

Habár a Square több, korábban már beharangozott DLC-t is elkaszált, még egy utolsó kiegészítőcsomagra számíthatnak a Final Fantasy XV rajongói. Ardyn történetét pedig külön anime vezeti majd fel.

Önállóan is futtatható a Final Fantasy XV multija

Már standalone formában is lecsaphatunk a Square Enix JRPG-jének multiplayer részére. A Final Fantasy XV: Comrades tehát kivált az alapjátékból PS4-en és Xbox One-on, de a korábbi eredményeink megmaradnak.

Komoly változások a Final Fantasy XV jövőjében

A Square Enix tegnap este egy különleges livestreamet tartott a Final Fantasy XV jövője kapcsán. Nos, a rajongók biztosan nem számítottak arra, hogy a beígért négy DLC-ből hármat elkaszál a stúdió, és Hajime Tabata távozik a cégtől.

TGS 2018: Final Fantasy XV - jön a crossbranding

Minden irányba bővül a Final Fantasy XV univerzuma. Egy halom új crossover-tartalmat jelentett be a Square Enix, a keresztpromócióban részt vesz a Shadow of the Tomb Raider és a Terra Wars is.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Klasszikus Final Fantasyk jönnek Switchre

A Nintendo Directben jelentették be, hogy a hibridkonzolra tart a Final Fantasy VII, a Final Fantasy IX, a Final Fantasy X és X-2 remastere, valamint a Final Fantasy XII: The Zodiac Age is.
  • Írta: zoenn
  • 1 komment

Final Fantasy XV: Pocket Edition HD - konzolokra is!

Az eredetileg iOS- és Android-készülékekre megjelent Final Fantasy XV: Pocket Edition mostantól Xbox One-on és PlayStation 4-en is elérhető. Hamarosan érkezik a Nintenro Switch-változat is.

E3 2018: Nézd vissza a Square Enix konferenciáját!

Alig hevertük ki az éjszakai és hajnali megrázkódtatásokat, a Square Enix máris átveszi a gyeplőt. Este 7-től a japán kiadó konferenciázik, így talán belenézhetünk az új Tomb Raiderbe, a Just Cause 4-be, vagy az új The Avengers-játékba is.

E3 2018: A Square Enix is bemutatózik

A nagy kiadók közül a japán Square Enix is saját műsort tart az E3 berkein belül - egészen pontosan az expó nulladik napján, hétfőn. A Final Fantasy-sorozat jövőjéről tuti szó lesz, és talán láthatunk valamit az új Tomb Raiderből.

Be van biztosítva a Final Fantasy XV jövője

Nem kell attól félni, hogy további tartalom nélkül marad majd a Final Fantasy XV. A Square ugyanis bejelentett jó pár érdekességet, melyekkel tovább bővül majd Noctis és társai története.

Final Fantasy XV - csak 2019-ben jönnek az új DLC-k

A Square Enix hivatalosan is bemutatta a Final Fantasy XV korábban már beharangozott kiegészítőit. Ardyn, Aranea, Luna és Noctis kap majd saját kalandot, igaz, ezek nem mostanában jelennek majd meg.

Brit toplista: ezúttal is a Grand Theft Auto V győzött

Egy technikai hiba folytán csak kétnapos csúszással futott be a legfrissebb brit játékeladási toplista. Habár nem sokon múlt, ezúttal sem tudták megverni a Grand Theft Auto V-öt.