Vanguard: Saga of Heroes

MMORPG
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Sigil
Az 1999-es Everquest című fantasztikus MMORPG néhány fejlesztőjének új játéka.
Értékelés: Nincs még értékelve

Eladta a Sony a Sony Online Entertainmentet

Hoppá-hoppá, erősen indul ez a február: a Sony eladta a Sony Online Entertainmentet egy befektetési cégnek, így az a továbbiakban tőle függetlenül és Daybreak Game Company néven működik majd.

Masszív átalakítások a Sony Online háza táján

Vad átalakításba kezdett a Sony Online Entertainment: többek között kiderült, hogy hamarosan négy MMO-ja áll le a cégnek, és az összes SOE-játékhoz hozzáférést biztosító All Access előfizetés is átalakul.

Jövő héttől ingyenes a Vanguard: Saga of Heroes

A Sony Online Entertainment a free-to-play MMO-kban látja a jövőt (kiutat?), megannyi más cím után a 2007-es Vanguard: Saga of Heroes is átvált az ingyenes, de mikrotranzakciók útján tejelő üzleti modellre. A márciusi bejelentést folyamatos fejlesztés követte, jövő héttől nem kell előfizetni a játékra!

Megtámadták a Sony Online-t is, 24 millió érintett

Nagyon úgy tűnt, hogy helyreáll a rend a PlayStation Network körül, elsőként a japán szerverek indultak újra, mikor kiderült, hogy a Sony Online Entertainmentet is támadás érte: 24.6 millió hozzáférés vált a hackerek martalékává. Az érintettek kártérítést kapnak.

Sony Online Entertainment játékok a Steamen

Megállapodást kötött a Valve és a Sony Online Entertainment, aminek köszönhetően a cég MMO játékai letölthetőek lesznek a Steam rendszeréről.

Megérkezett a legfrissebb amerikai toplista

Megérkezett a február 17-ével befejeződő hét legkeresettebb PC-s játékait összesítő toplista egyenesen az Amerikai Egyesült Államokból!

Tart a World of Warcraft-uralom Amerikában

Megérkezett a legfrissebb amerikai toplista, mely a tíz legkeresettebb nyugati címet vonultatja fel a World of Warcraft: The Burning Crusade vezetésével.

A jövő heti játékmegjelenések

A múlt héthez képest jövő hetünk ugyan élénkebb lesz, ám játéközön továbbra sem várható: mindenesetre a Battlestations: Midway és a Vanguard jó mókának tűnik!

Hónap végén jelenik meg a Vanguard

A Vanguard: Saga of Heroes alapjaiban készül megrengetni az MMO-játékok piacát - végre a Sony közhírré tette a cím megjelenésének pontos napját is!

Vanguard bétateszter kerestetik

MMORPG fanatikusok és notórius egértologatók figyelem! Mostantól bárki jelentkezhet a Vanguard: Saga of Heroes bétatesztjére!

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!

Újabb négyszáz friss kép galériánkban!

Összeszedtük az elmúlt hét legfrissebb négyszáz képét: kemény címek is szerepelnek ám a felhozatalban, így újfent érdemes minket választani, nem pedig Győzikét...

Több, mint 350 friss kép galériánkban

A sajnálatos magyar foci-vereség után bánkódó olvasóinkat jobb kedvre derítendő, hatalmas galériafrissítést ajánlunk fel gondűzőként több, mint 350 képpel.

Csütörtök esti galériafrissítés Barátok Közt helyett

Bizony, mióta kedvenc sorozatunk szünetel, unalmunkban galériát frissítünk Nektek. Olyan címek vannak itt ma este, mint a Battlefield 2142 vagy a Bad Day L.A.
  • Írta: fojesz
  • 7 komment

Tíz darab videó érkezett a reggeli mellé!

Ismét sok-sok animációt tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint például a Halo 3, a Rayman 4 vagy a Test Drive Unlimited.

215 darab friss kép galériánkban!

215 darab fantasztikus screenshottal frissül a GK képgalériája: a mai felhozatal nagy címei között szerepel többek között az új Medal of Honor és a Caesar IV.

Sok-sok friss kép a galériánkban!

Rengeteg vadi új screenshottal frissült a GK képállamánya: van itt Brothers in Arms, Ghost Recon, Field Ops, Black and White 2 és még sok más nyalánkság.

Húsvéti képek

Sok szép kép érkezett újfent galériánkba: ropogós screenshotokat láthattok többek között a Condemnedről és az Age of Empires 3 kiegészítésről...

Új MMORPG a Sigil Games-től???

Egy nem hivatalos beszámolóból, amit a 1Up.com készített a Sigil Games fejlesztőcsapatával, az derült ki, hogy a csapat egy új MMORPG-ét fejleszt.

Friss képek a galériában

Felkerült egy pár vadi új képlopás galériánkba. Ajánlatunk: Bet on Soldier, Call of Duty 2, Far Cry Instincts, NHL '06, Risk Your Life és Vanguard: SOH.