Perfect Dark Zero 2

FPS
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Rare Ltd.
Folytatódik az Xbox 360 egyik nyitójátéka, az eredetileg GameCube-ra tervezett Perfect Dark Zero.
Értékelés: Nincs még értékelve

Hatalmas év lesz az idei a Rare számára

Az elmúlt években ugyan semmi maradandót nem alkotott a szebb éveket is megélt brit stúdió, a Rare, de a csapat zeneszerzője, Robin Beanland szerint az idei esztendő igazán hatalmas és izgalmas lesz számukra.

Visszatérhet a Perfect Dark

Phil Spencer, az Xbox-divízió vezére a Twitteren feltett egyik rajongói kérdésre adott válaszában elárulta, tervezik, hogy visszahozzák a Nintendo-platformokon elindult, majd Xbox 360-on is bemutatott Perfect Dark-sorozatot.

Korhatáros nextgen játékon dolgozik a Rare?

Egykoron a Rare csapata meghatározó stúdiónak számított a játékiparban, manapság viszont olyan címekhez "alacsonyodik le", mint a Kinect Sports. Pedig a pletykák szerint már készülnek az igazi visszatérésre, hiszen minden jel szerint egy felnőtteknek szánt játékkal készülnek a következő generációra.

25 éves a Rare, új céglogóval ünnepelnek

A Microsoft legdrágább fejlesztőcsapata, az angol Rare most töltötte be 25. születésnapját. Igen, nem éppen újoncok a játékiparban a srácok.

Perfect Dark 2: az MS másik ütőkártyája jövőre

Évek óta pletykáják már az Xbox 360 nyitócímének folytatását, s most egy 2011-es megjelenésről csiripelnek a madarak a Perfect Dark Zero 2-vel kapcsolatban.

GoldenEye 007 pályák a Perfect Dark XBLA-ban

A Rare egy játékban egyesíti két hatalmas klasszikusát. Bejelentésük szerint a klasszikus GoldenEye 64 többjátékos pályái elérhetőek lesznek a Perfect Dark XBLA változatában.

Több Rare-projektet is leállítottak a Natal miatt?

A brit Rare ugyan az első csapatok között volt, akik esküt tettek az új Natal mellett, arról azonban eddig nem szólt a fáma, hogy több projektet is feláldoztak emiatt.

2008-ban érkezik a Perfect Dark Zero 2?

Egyelőre továbbra is pletyka formájában, de új hírek érkeztek a Perfect Dark Zero folytatásáról, mely a jövő év folyamán jelenne meg a hírek szerint kizárólag X360-ra.

Folytatódik a Perfect Dark Zero?

Bár a Rare jelenleg más projekten dolgozik, az Official Xbox Magazine szerint a X360 egyik nyitócímének, a Perfect Dark Zerónak folytatásán is szorgoskodnak.