Lineage 2

RPG
Kiadó: NCsoft, Fejlesztő: NCsoft
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

Az NCsoft is lecsapott az Unreal Engine 4-re

A koreai játékkiadó is licencelte a negyedik generációs Unreal Engine-t, és nem titkoltan MMORPG-t fejlesztene az új motorral. A NCsoft több játéka is az Epic Games engine-jeit használja.

Jót tett a Lineage II-nek a free-to-play modell

Az NCsoft igen szép számadatokkal szolgált a Lineage II kapcsán, miután az MMO letett az előfizetős modellről és free-to-playre váltott. Talán ők azok, akik a legmarkánsabb fejlődésen mentek keresztül, hiszen a játékosbázis nem kevesebb, mint 800 százalékkal nőtt.

Jövő hónapban válik ingyenessé a Lineage II

Az Innova bejelentette, hogy a Lineage II: Goddess of Destruction decemberben vált free-to-play üzleti modellre Európában. A lokalizált változatok 2012 elején szép sorban napvilágot látnak majd (magyar nyelvűről persze nincs hír). A Lineage II mindmáig stabil közösséggel bír, s most még több játékoshoz jut el.

Észak-Koreának farmoltak a hackerek

Érdekes, "vasárnapra pont jó" sztorit közölt le a New York Times, értesüléseik szerint a dél-koreai rendőrség öt hackert fogott el, akik Észak-Korea egyik kormányzati ügynökségének farmoltak, illegális eszközökkel természetesen. Hatmillió dollárt kalapoztak össze, ennek a fele jutott Phenjannak.

Leállnak a Lineage szerverei Amerikában

Várható volt, hogy előbb-utóbb ennek is eljön az ideje: a NCsoft bejelentette, hogy az Egyesült Államokban június végén lelövik a Lineage szervereit, amiért a játék üzemeltetése már csak masszív veszteség termelése mellett működik. A Lineage az egyik első MMO, amelyik tömeges népszerűségnek örvend.

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Új sorozatunkban naponta, kétnaponta egy utolsó erőbedobással még megpróbálunk összeszedni Nektek egy kisebb csokor hírt. Ezek rendszerint olyan információk vagy előzetesek lesznek, amelyeknek nem feltétlenül jutna hely a hétköznapi hajtásban, de ezekben az összeállításokban megemlékezünk róluk.

Kipróbálható a Lineage II: Chronicle 5

Az imént érkezett sajtólevélből tudtuk meg, hogy elindult az MMO új teszt szervere, ily módon a legújabb kiterjesztés próbálható ki egy-két kattintás után.
  • Írta: fojesz
  • 7 komment

Közel 300 friss kép galériánkban!

Régen jelentkeztünk már egy kiadós galériafrissítéssel, ám most erőt vettünk magunkon, s fantasztikus mennyiségű képet töltöttünk fel a Gamekapocs képtárába.

Délutáni galériamánia

Ugye nem gondoltátok, hogy csak egy kicsit is friss képek nélkül hagyunk titeket? Ajánlatunk: Burnout Revenge, Ford Street Racing, Rumble Roses, Worms stb.

Lineage 2 képek

Újabb E3 lista

Lineage II beta indul!!!

  • Írta: Gamekapocs
  • 0 komment

Lineage 2 Beta Test

  • Írta: Myko Alto
  • 2 komment