MAG

Akció, Online
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Zipper Interactive
A Sony konzoljára készülő online játék, ahol akár 256 játékos mérheti össze tudását, 8 fős csapatokban. A MAG Massive Action Game és Shadow War címeken is ismert.
Értékelés: 8.0

Gran Turismo 5 - jövőre vége az online multinak

A Sony jövőre több PlayStation 3-cím online támogatását is megszünteti, így a Gran Turismo ötödik részének is leállnak a szerverei, és a Resistance-trilógia sem játszható majd az interneten.

Hivatalosan is bezár a Zipper Interactive

A Sony hivatalosan is megerősítette a múltheti pletykákat, miszerint lehúzza a rolót a SOCOM-játékokat, a MAG-ot és a Unit 13-at is jegyző Zipper Interactive. Nem tudni, hogy a Sony belső stúdióját miért kellett meneszteni, a cég közleménye szerint normális átalakítások részeként tették lapátra a srácokat.

Bezárhatja kapuit a Zipper Interactive

Egyelőre hivatalos megerősítés nincs, de több forrás is úgy tudja, hogy a Sony olyan mértékű elbocsátásokat hajtott végre a Zipper Interactive-nál, hogy a stúdió működése gyakorlatilag hamarosan leáll. A csapat a SOCOM-sorozatról volt ismert elsősorban, de ők csinálták a MAG című FPS-t is.

Kipróbálható a teljes MAG

Korábban csak a PlayStation Plus előfizetők részesülhettek a Sony kegyéből, ám Észak-Amerikában már mindenki számára elérhető a MAG Trial, a heti szokásos PlayStation Store frissítés keretén belül. Lényegében a teljes verziós játékról van szó, de csak a nyolcadik szintig fejlődhetünk.

Első életjelek a MAG 2-ről

Lehetséges, hogy az USA egyik kiskereskedelmi áruházlánca, a Walmart olyan információk birtokába jutott, ami a Massive Action Games folytatásának készültét támasszák alá? Legalábbis a honlapjuk tanulsága szerint a hivatalosan még be sem jelentett MAG 2 már előrendelhető.
  • Írta: zoenn
  • 7 komment

GC 2010: Move-támogatást kap a MAG

Hamarosan a Sony ősszel megjelenő mozgásérzékelős kontrollerével is irányítható lesz a gigászi multiplayer csatákat ígérő MAG, sőt egy méretes frissítést is ígérnek a fejlesztők, melyet a jövő héttől próbálhatnak ki a rajongók, egy bétaváltozat letöltése után.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lesz néhány érdekesség a héten: boltokba kerül a Naughty Bear, megjelenik az új Transformers és a Rizikó is kapott egy Xbox 360-as adaptációt.

Hazai eladási toplista - ötödik helyen a Heavy Rain

Ötödik helyen nyitott az összesített toplistán a Heavy Rain, ami platform-exkluzív címhez képest kiváló eredménynek tekinthető - PS3-on az első lett.

Hétfő délelőtti galériafrissítés közel 400 új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Aliens vs. Predator, a House M.D., a Red Dead Redemption, a Spec Ops vagy a Supreme Commander 2.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hétnek nézünk elébe: boltokba kerül végre a Mass Effect folytatása, megjelenik a MAG és újra Travis bőrébe bújhatunk a No More Heroes 2-ben.

Vacsora előtti galériafrissítés - idén először

Az idei év első galériafrissítésében olyan szupersztárok kaptak helyet, mint a BioShock 2, a Dragon Age: Awakening, a Lost Planet 2 vagy az új Monster Hunter.

Milyen játékokat várhatunk januárban?

A Gametrailers elkészítette a 2010 első havában megjelenő játékok kedvcsinálóját, amelyek között olyan nevek vannak, mint a Bayonetta, Mass Effect 2 stb.

Elkészült a MAG, indulhat a nyílt bétateszt

Befejeződtek a Massive Action Game néven is ismert MAG munkálatai, a boltokba kerülés előtt még utoljára nyílik majd lehetőség a játék kipróbálására.

Januárban kerül boltokba a MAG?

A nagyobb nyugati áruházak szerint január végén boltokba kerülhet a Massive Action Game néven is ismert MAG. A Sony még nem jelentett be semmit egyelőre.

GamesCom 09: Az első nagy screenshot adag

Elstartolt a GamesCom 2009, mi pedig máris egy nagy adag screenshottal kezdjük a napot. Persze forró csokival jobb lenne, de ilyen a játékújságíró élete!

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

E3 2009: A Sony konferencia videói

A Sony konferenciáján is nagyszerű videókat láthattunk, így aki lemaradt a fantasztikus bemutatóról, most szemügyre veheti a vadi új mozgóképeket.

E3 2009: SONY konferencia LIVE BLOG!

Vajon mi lesz a Sony válasza a Microsoft újdonságaira? Lesz meglepetés a PSP GO-n kívül? Élő LIVE BLOG tudósításunkból mindenre fény derül!

Massive Action Game - Az első gameplay videó

A Sony a minap bemutatta az első gameplay videót a sokak által várt játékról, amely a Massive Action Game nevet viseli és egyszerre akár 256-an csatázhatunk.

Hosszú hétvége előtti nagy galériafrissítés

Hosszú hétvége előtti galériafrissítés következik, benne ArmA 2, Bionic Commando, Dark Void, inFamous, MAG, Motorstorm, Uncharted, meg minden más!