Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic

Szimulátor, Tengeralattjáró, Világháborús
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Ubisoft Bucharest
A Ubisoft bukaresti stúdiójában a Tom Clancy's H.A.W.X. után gőzerővel készül a népszerű szimulátor ötödik része.
Értékelés: 8.8

A Ubisoft szerint sikeres volt a másolásvédelme

Bár a játékosok egytől-egyig rühellték a Ubisoft állandó internetkapcsolatot követelő másolásvédelmét, és a kiadó is eltávolította utólag több játékából a rendszert, a minap a PC Gamernek adott interjúban a szóvivőjük mégis sikeresnek értékelte a kezdeményezést, mert az visszaszorította a kalózokat.

A Blizzard nem, a Namco támogatja a DRM-et

Olivier Comte, a Namco Bandai Partners vezetője a CVG-nek a napokban adott interjújában a DRM-mel kapcsolatos állásfoglalását is kifejtette.

Kárpótolja a Ubisoft az új DRM áldozatait

Ingyen játékkal kárpótolja a Ubisoft azokat a játékosokat, akik a korábbi szerverleállások miatt nem tudtak játszani az új DRM által védett játékokkal, pedig megvették őket.

Leálltak a szerverek, nem indulnak a Ubi játékai

Erősödik a lincshangulat a Ubisofttal szemben, miután az állandó szerverkapcsolatot igénylő PC-s játékaik nem indulnak el, ugyanis leálltak a központi gépek.

Friss képlopatok hóeséses tavaszi délutánra

A rossz hír az, hogy idén elmarad a tavasz, a jó pedig, hogy újabb szuper képek érkeztek a galériánkba. Backbreaker, Blur, FIFA, Kane & Lynch 2, Prison Break, Red Dead...

Állítólag feltörték a Ubisoft új DRM-ét, a kiadó cáfol

A kalózoknak egy nap nem kellett ahhoz, hogy megkerüljék a Ubisoft új, állandó internetkapcsolatot igénylő védelmi rendszerét, igaz, a kiadó ezt nem ismerte el.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hétnek nézünk elébe, boltokba kerül többek között a Bad Company 2, a Silent Hunter 5, a Supreme Commander 2 és a PSP-s Dante's Inferno is.

Mozgásban a Silent Hunter ötödik része

Több mint kétperces kedvcsinálót adott ki a Ubisoft a Silent Hunter ötödik részéről, melyben szemügyre vehetjük a tengeralattjárós sorozat némileg megújult motorját.

GamesCom 09: Giga galériafrissítés utoljára

Tegnap véget ért a kölni GamesCom, a hétvégén viszont annyi shot érkezett, hogy kár lenne átsiklani felette. Következzék hát a kiállítás utolsó galériafrissítése!

GamesCom 09: Az első nagy screenshot adag

Elstartolt a GamesCom 2009, mi pedig máris egy nagy adag screenshottal kezdjük a napot. Persze forró csokival jobb lenne, de ilyen a játékújságíró élete!

Tervbe van véve a Silent Hunter ötödik része

A Ubisoft Romania a Brothers in Arms: Hell's Highway kapcsán rendezett sajtótájékoztatón árulta el, hogy már gondolkoznak a Silent Hunter ötödik részén.