STALKER: Call of Pripyat

A STALKER: Call of Pripyat a Shadow of Chernobyl történései után játszódni, mikor is egy ukrán ügynök személyében kell a Zóna közepébe furakodnunk.

S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy teszt

A legutóbbi Xbox bemutatón leplezték le a konzolokra szánt STALKER-trilógiát, mely már el is érhető az Xbox és PS Storeban is. A játékok nem mostani darabok már, így meglestük hogyan is működnek konzolokon.

STALKER: Call of Pripyat

Az 1986. április 26-án történt csernobili atomerőmű 4-es reaktorának felrobbanása után a térség sorsa alapjaiban változott meg. A hajdani kommunista rezsim furcsa fricskája volt ez, a radioaktív szennyeződés torz elváltozásokat okozott a hely élővilágában...

STALKER: Call of Pripyat

Több mint nyolc évvel ezelőtt kezdődött az akkor még Oblivion Lostként ismert játék fejlesztése. Telt-múlt az idő, pár kolléga kivált a csapatból, a játék meg csak egyre jobban tért el az eredeti időutazásos tárgytól. 2007 márciusában viszont végre elérkezett az idő, és megjelent a STALKER: Shadow of Chernobyl, majd nem sokkal utána a Clear Sky is tiszteletét tette, most pedig egy újabb kiegészítőt köszönthetünk, ami a Call of Pripyat névre hallgat.