Fallout: New Vegas PC, PlayStation, Xbox

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.
1393354800

Blogajánló: Contrast, Fallout, Assassin's Creed

Árnyékot irányítunk egy posztapokaliptikus világban, miközben hajónkon lobog egy fekete zászló. Nincs is ennél mámorítóbb játék Xbanyek Egyre. Az eheti blogajánlónk következik.
1386873489

Ingyen Fallout mindenkinek!

Elindult a GOG.com téli akciósorozata, és az óriási leárazások mellett ingyenes ajándékok is akadnak: most például a Fallout első két része és a Fallout Tactics lehet a tiéd fizetés nélkül.
1383037200

Fallout: Nuka Break - a második évad

Emlékeztek még a Fallout: Nuka Break című rajongói kisfilmre? Nos, ha igen, ráadásul szerettétek is, lesz okotok örülni, elvégre a készítők összerakták a folytatást, méghozzá egy hatrészes minisorozat képében.
1358434800

Fallout - folytatás helyett tévéműsor?

Könnyen előfordulhat, a DJ Three Dogot alakító szinkronszínész nem is a Fallout negyedik részét kezdte el hirdetni, a legutóbbi jelek szerint ugyanis akár tévéműsor is készülhet a posztapokaliptikus cím alapján.
1333695611

Még ma ingyenes az első Fallout

Csak szólunk, hogy ma bárki ingyenesen hozzájuthat az eredeti Fallouthoz. Ha kíváncsi vagy, honnan indult a posztapokaliptikus RPG-k áradata, valamint arra, hogy miként lehet ezt még kellően élvezetes szabályrendszerrel tálalni - nosza, irány a GOG.com, és tedd magadévá!
1331805633

Leépítések az Obsidian Entertainmentnél?

Egyelőre még pletykaszinten beszélhetünk masszív leépítésekről az Obsidian Entertainment háza táján, de félünk, hogy a gyanú hamarosan beigazolódik. Az elbocsátások károsan érinthetik a stúdió nextgen projektjeit és a jelenleg fejlesztés alatt álló South Park-szerepjátékot is.
1330434000

Next-genre fejleszt a Lionhead és a Bethesda is

Egyre inkább érvényesül a "nem zörög a haraszt" elve, ugyanis két további fejlesztőcsapatról derült ki álláshirdetések útján, hogy már a következő generációhoz verbuválnak munkaerőt. Az egyik a Microsoft belsős stúdiója, a Lionhead, a másik pedig a Bethesda.
1329393600

Új Wasteland készülhetne a rajongók pénzéből

Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, olvasóink közül valószínűleg elég kevesen ismerik az 1988-ban megjelent Wasteland című játékot, ami a Fallout közvetlen elődjének tekinthető. Na, Brian Fargo ennek akar folytatást, a rajongók által finanszírozott módon.
1328550514

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, kezdenek felpörögni az események, a héten is lesz játékmegjelenés dögivel, bizonyára mindenki talál majd a fogára való játékot. Kapunk egy ütős szerepjátékot, aminek a sztoriját R.A. Salvatore írta, visszatér Jackie Estacado, és felidézhetjük a klasszikus Jak and Daxter-játékokat is.
1327050017

Érkezik a Fallout: New Vegas Ultimate Edition

Minden földi jóval megpakolt kiadásnak örülhetnek februárban a Fallout-rajongók. A legutolsó videojátékos kivetülés, a New Vegas ugyanis Ultimate Editionnel jelentkezik, melyben az alapjátékon kívül az összes DLC megtalálható lesz. Már egy videónk is van róla.