Halo: Reach Xbox

A 2009-es E3 menetrendszerű bejelentése: új játék a Bungie csapattól, kiegészítve a Halo univerzum így is igen széles világát. Master Chief jelentkezz! A játékok pályacsomagok is kaphatók természetesen.
1300869600

Még több Gears of War, Halo és Fable jön

A Microsoft játékrészlegének egyik vezetője beszélt arról, hogy milyen jellegű címeket várhatunk a közepesen közeli jövőben a cégtől. A szokásos sikercímek folytatásai mellett azonban számíthatunk egy rakás meglepetésre is, melyek egy részéről az E3-on rántják le a leplet.
1300539995

Halo: Reach Defiant Map Pack villámteszt

A Bungie utolsó munkássága a Halo-univerzumban a Noble Map Pack volt, mely a megszokottól eltérően nem ért el túl nagy sikereket a játékosok körében. Nem kellett hozzá sok idő azonban, hogy megérkezzen az új csomag, amit ezúttal már a világ legnagyobb Halo-rajongóiból verbuválódott 343 Industries készített…
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1300214015

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az ünnep miatt megkésve, de közöljük a legfrissebb játékok megjelenési listáját - szerencsére lesz mivel játszani a héten! Péntektől hivatalosan is belevethetjük magunkat az észak-koreai megszállás elleni harcba, és Japánba is tehetünk majd némi kitérőt: először újraegyesíthetjük az országot, majd bandázhatunk picit.
1299853041

2010 legjobb játékai a magyar eladások alapján

Megérkezett a tavalyi játékeladások összegzése, most kiderül, mit kedveltek a magyar vásárlók 2010 folyamán. Nagy meglepetésekre persze ne számítsatok, itthon is a szokásos slágercímek voltak a legkeresettebb játékok, az új címeknek vért izzadva kellett megküzdeniük az előkelőbb helyekért.
1299502821

GDC 2011: Díjazták az audio-munkálatokat is

Kilencedik alkalommal osztotta ki a játékok hangzásvilágáért járó elismeréseket a Game Audio Network Guild (G.A.N.G.) az idei GDC-n. Ahogy a nonprofit cég elnöke, Paul Lipson elmondta, a 2010-es év olyan magasra tette a mércét minőség terén, hogy lehetetlen volt előre megjósolni, ki nyer.
1299219310

GDC 2011: Tarolt a Red Dead Redemption

San Franciscoban nemcsak a tömény szakmai megbeszéléseké a terep, hanem átadták a Game Developers Choice Awards díjait is, melyek ismét az iparág krémjének véleményét tükrözik. A buli házigazdája a Double Fine színeiben tündöklő Tim Schafer volt, a nagy nyertes a Rockstar tavalyi gyöngyszeme lett.
1297771200

Hivatalos: jön a Halo: Reach Defiant pályacsomag

A múltkor egy francia rajongói oldalon bukkantak fel az első képek a Halo: Reach legújabb pályacsomagjából, s bár a látnivalókat azóta már eltávolíttatták a szájtról, a Microsoft most hivatalosan is megerősítette a Defiant pakk létezését - a DLC márciusban válik letölthetővé.
1297362345

Kiszivárogtatott képek a Halo: Reach új DLC-jéből

A Microsoft ugyan már korábban is megszellőztette, hogy készül a Halo: Reach következő DLC-je, azonban minden bizonnyal némileg későbbre tervezték a hivatalos bemutatót. Egy francia rajongói oldal szivárogtatta ki az első képeket az új kiegészítőről, amelynek a hírek szerint Defiant Map Pack lesz a címe.
1296802052

A Black Ops volt a legtöbbet játszott játék Live-on

Az Xbox Live mindenható ura közzétette azt a listát, mely a 2010-es év legtöbbet játszott játékait tartalmazza a konzol online rendszerében. Nagy meglepetés nem történt, ismét csak a Call of Duty bizonyult a legnépszerűbbnek, a Treyarch fejlesztését pedig a Halo: Reach követi.