Mirror's Edge: Catalyst PC, PS4, XBOXONE

A nagysikerű Mirror's Edge rebootja, megújult eredettörténettel és grafikával.
1469178000

Amerikai toplista: nagyon hiányzott a Batman

Alaposan visszaesett az amerikai játékpiac forgalma júniusban, az NPD Group szerint ebben komoly szerepet játszott, hogy most nem volt olyan kaliberű megjelenés, mint amilyen tavaly a Batman: Arkham Knighté volt.
1467030060

Mirrors Edge: Catalyst teszt

Május elején kipróbáltuk a Mirror's Edge: Catalyst bétáját, és akkor bizony nem voltunk elragadtatva a látottaktól. Vajon a végleges változatnak sikerült kiküszöbölnie az akkori hibákat? Tesztünkből kiderül.
1465192800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az E3 csak a jövő héten kezdődik, a kiadók már most elkezdték csepegtetni az infókat a következő néhány hónap legfontosabb játékairól. A mi időnket most ezek feldolgozása tölti ki főleg, pedig játszani is lenne mivel...
1464444049

Mirror’s Edge: Catalyst - ilyen lesz a harc

Noha a harc nem tartozott az előd erősségei közé, a DICE megígérte, hogy a Mirror’s Edge: Catalyst esetében ez meg fog változni. Most egy fejlesztői kommentárral megspékelt videó mutatja be a játék csetepatéit.
1464256800

Készül a Mirror's Edge-tévésorozat

A Deadline beszámolója szerint az Endemol Shine Studios megszerezte a Mirror's Edge-jogokat, így tévére költözik Faith rohangálós, parkouros kalandja. A játék új része jövő hónapban mutatkozik be.
1464163220

Mirror’s Edge: Catalyst - trailer a megjelenés mellé

Ugyan még két hét hátravan a Mirror’s Edge: Catalyst premierjéig, az EA már most kiadta a játék launch trailerét. Nincs meglepetés: Faith háztetőkön ugrál, néha harcol, miközben borsot tör a korrupt vezetés orra alá.
1464087607

Mirror's Edge: Catalyst - öt nappal korábban

Ha EA Access- vagy Origin Access-előfizető vagy, akkor öt nappal korábban kipróbálhatod az új Mirror's Edge-et. Annyi megkötés van, hogy csak hat órát nyúzhatod ingyen a DICE játékát a hivatalos premier előtt.
1462197600

Mirror's Edge: Catalyst bétateszt

A Mirror's Edge: Catalyst kipróbálható bétája remek lehetőséget adott arra, hogy megismerjük az újragondolt parkour-kaland legfőbb újdonságait. Az összkép azonban egyelőre nagyon vegyes érzéseket keltett bennünk.
1461257634

Késik a Mirror's Edge: Catalyst

Szerencsére azonban nem sokat. Bő két héttel később, június elején vethetjük bele csak magunkat Faith kalandjaiba. A fejlesztők elmondása szerint az új online rendszer miatt csúszik a játék.
1461135656

Ilyen gép kell a Mirror's Edge: Catalyst alá

Ha meghívtak a bétatesztre, vagy csak simán szeretnél beruházni a PC-s Mirror's Edge: Catalystbe, akkor most már tudni fogod, hogy a masinád elbírja-e Faith legújabb kalandját. Befutott a játék gépigénye.