inFamous 2 PS3

A remek első rész után Cole ismét visszatér, hogy újabb kalandokba keveredjen, kizárólag PlayStation 3-on - DLC is van hozzá természetesen, a Festival of Blood nem hétköznapi darab.
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.
1313591262

GC 2011: InFamous 2: Festival of Blood bejelentés

A sok nagyobb játékbejelentés között viszonylag szerényen üldögél az InFamous 2 DLC-je - egyszerűen azért, mert csak egy DLC-ről van, nem pedig azért, mert ne tűnne ütősnek az anyag. Elvégre mennyire durvulhat el a dolog, ha már az öreg Cole papát vámpírok harapdálják?
1312286400

Felvásárolta a Sony az inFamous fejlesztőit

A Naughty Dog és a Media Molecule után újabb fejlesztőcégnek érte meg évekig a PlayStation-platformokra dolgozni: a Sony a minap bejelentette, hogy felvásárolta az inFamous- és a Sly Cooper-játékok alkotóját, a Sucker Punchot. Mindkét fél rendkívül elégedett, de az üzlet pénzügyi részéről semmit nem tudunk.
1310374800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkeztek a legfrissebb játékeladási toplisták, azonban a legutóbbi felhozatalhoz hasonlóan most sem változott érdemben a sorrend. Összesítésben a szokásos slágercímek arattak, akadnak köztük frissebb és kevésbé frissebb címek - az aranyérmes például a Battlefield: Bad Company 2 lett.
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1308817201

inFamous 2 teszt

Két évvel ezelőtt derült égből, villámszerűen – szó szerint – csapott belénk a felismerés, mikor rájöttünk, hogy minden várakozásunkat felülmúlva az inFamous bizony egy piszok jó játékra sikeredett. Ahogyan az lenni szokott természetesen várható volt a folytatás, és egy ilyen ütősen eredeti és remek befejezés után mi ezt tűkön ülve vártuk...
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1308574800

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.
1307436420

E3 2011: Sony sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Sony ugyan gigászi showt tartott, ebből a lényegi rész jóval kevesebbet tett ki. A japánok legnagyobb szenzációja minden bizonnyal az NGP volt: az új konzolról kiderült, hogy a végleges neve PlayStation Vita lesz, és már idén meg fog jelenni, 250-300 eurós áron. Liveblog összefoglaló, itt.
1307275200

inFamous 2 - raklapnyi látnivaló a megjelenés előtt

Jövő héten boltokba kerül az inFamous második része is, a Sony a Store leállása miatt kissé sietve volt kénytelen pótolni a beígért kipróbálható változatot, a letölthető anyag mellé pedig egy új trailert és egy csomó screenshotot is mellékelt. Meg kell hagyni: Cole-ban most is van kraft, rendesen.