Star Wars: The Force Unleashed 2 , DS, IPHONE, PC, PS3, X360

A LucasArts nagysikerű akciójátékának folytatása, melyben ismét a rejtélyes sith tanítvány bőrébe bújhatunk majd.
1320856628

Új Star Wars-játékra mutathat a bejegyzett domain

A Star Wars: The Force Unleashed 2 óta nem nagyon hallani semmit a LucasArts háza tájáról, de most éppen felőlük érkezett a hír: a LucasFilm jegyzett be egy új domain címet, ami mutathat akár új Star Wars-filmre, de persze játékra is - mi az utóbbiban reménykedünk.
1314878400

Lucas újra belenyúl a Star Wars-trilógiába

Közeleg a Star Wars-sága blu-rayes megjelenése aminek alapvetően örülnénk, hiszen végre rendes, Full HD felbontásban tekinthetnénk meg kedvenc filmjeinket. Örömünket azonban elhalványítja, hogy George Lucas úgy gondolta: ismét változtat a klasszikus trilógia néhány fontos jelenetén.
1312802254

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezon nem igazán mozgatja meg a hazai játékeladási toplistákat, új szereplők egyáltalán nincsenek, csak a jól bevált sikercímek váltogatják egymást továbbra is. A legjobb tíz között például mindjárt találunk két Harry Potter játékot, míg az élen még mindig a World of Warcraft előfizetői kártya áll.
1306861113

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.
1306238400

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.
1305612000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.
1303999200

Unreal 3 motort vásárolt a LucasArts

Ha nem is történelmi pillanat, de mindenképpen jelentős változás a cég életében, hogy leváltják az eddigi sajátfejlesztésű játékmotort, s a helyére a legfrissebb Unreal Engine 3 technológiát teszik. Ez egyben az is jelenti, hogy a LucasArts a konzolokon és a PC-n kívül a mobil platformok irányába is kacsintgat.
1300712400

Az élen nyitott itthon a Dragon Age II

Bejött a Dragon Age folytatása a magyar játékosoknak, legalábbis ami az üzleti sikert illeti. A Dragon Age II rögtön az első helyen nyitott a hazai toplistán, és PC-n és Xbox 360-on is ez a játék szerepelt a legjobban. PS3-on csak a második lett, a Killzone harmadik részén nem tudott kifogni.
1298736443

Harmadik helyen nyitott itthon a Killzone 3

Megjelenése után azonnal a hazai toplista harmadik helyén nyitott a Killzone 3, a PS3-exkluzív címnek egyedül a World of Warcraft előfizetői kártyával és a FIFA 11-gyel nem sikerült megbirkóznia. Közben - ahogy az várható volt - a Test Drive Unlimited 2 alaposan visszacsúszott.
1298386117

Első helyen nyitott itthon a Test Drive Unlimited 2

Bár várakozásainkhoz képest kissé alul teljesített, a Test Drive Unlimited második részére rengetegen voltak kíváncsiak itt, Magyarországon is. A játék kapásból az összesített toplista élén nyitott, ezzel pedig maga mögé utasította a World of Warcraftot és a FIFA-t is.