Bayonetta 2 Nintendo

A Devil May Cry sorozat alkotója folytatja a másik remekművét is, amelyben Bayonetta újabb kalandjait élhetjük át.
1315843952

TGS 2011: Bayonetta-folytatással érkezhet a Sega

Bár az elmúlt hetekben megint fölmerült, hogy hamarosan bemutathatják a Bayonetta új részét, akkor a Sega mindent tagadott. Most a TSSZ tudta meg egy nevét elhallgató jóakarótól, hogy a Tokyo Game Shown már biztosan ott lesz a Bayonetta folytatása, sőt animációs film is készülhet a cím alapján.
1314774000

Egyelőre tagadják a Bayonetta folytatását

Alkalmanként felröppen a pletyka a Bayonetta folytatásával kapcsolatban: a cím elég sikeres volt ahhoz, hogy elbírjon egy második részt, de úgy tűnik, hogy a Platinum Games egyelőre inkább mással van elfoglalva. Vagy mégsem? Hideki Kamiya mester szeret vicccelődni.
1292338838

Számos bejelentésre készül a Sega

A Sega értékesítési és marketingigazgatója szerint számos bejelentéssel örvendeztetik majd meg a rajongókat a közeljövőben: végre viszontláthatjuk az Aliens: Coloniel Marinest, bemutatásra kerülhet a Bayonetta készítőinek új játéka, és kapunk 2-3 új Sonicot is, tudjátok, csak a rend kedvéért.
1291050005

Egyre biztosabb a Bayonetta 2 készülte

A Platinum Games szószátyár megmondóembere, Hideki Kamiya nem bír magával, ismét félreérthetetlen utalásokat tett Twitterén a boszorkányos hack'n slashük folytatására. Már tavasszal sem volt titok, hogy a Sega a folytatásokban gondolkodik, és az előd kedvező kritikákat kapott, így nyitott az út a második rész előtt.
1271688480

Új Star Foxot készítene a Bayonetta atyja

A Bayonetta és az Okami atyja, Hideki Kamiya saját bevallása szerint szívesen elvállalná egy új Star Fox játék elkészítését - már ha a Nintendo is úgy akarja persze.
1268993100

Folytatásokon gondolkodik a Sega

A Bayonettát, az Aliens vs. Predatort és az Alpha Protocolt is folytatná a Sega: a cég fejese egyúttal kijelentette, hogy muszáj lesz belehúzniuk X360 és PS3 fronton.