The Movies

Sim-Tycoon
Kiadó: Activision, Fejlesztő: Lionhead Studios
Hollywood, siker, pénz, csillogás és hírnév. Kukkants be a sztárok világába és készítsd el saját mozifilmedet a Lionhead legújabb produkciójában!
Értékelés: 9.0

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.

Peter Molyneux megint életműdíjat kap

Rövid időn belül két életműdíjjal is gazdagodik minden idők egyik legismertebb játéktervezője, Peter Molyneux. Ahogy arról már beszámoltunk, kitüntetik az idei Game Developers Choice-on, és mint kiderült, a brit filmakadémia Fellowship díját is megkapja. Valljuk be: nem ok nélkül.

Peter Molyneux-t lovagi ranggal jutalmazták

A francia kormány Peter Molyneux atyánkat lovagi ranggal jutalmazta munkásságáért március 12-én, Párizsban. Megérdemelte!

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Kiegészül a The Movies?

A Lionhead egyik munkatársa a The Movies hivatalos fórumán tegnap véletlen kikotyogta, hogy már keményen dolgoznak a játék első kiegészítőlemezén.

The Movies konzolos megjelenés halasztása

El kell, hogy keserítsem azokat, akik a Lionheades játék konzolos megjelenésére várnak...2

The Movies Demó a héten!

A Yahoo Videogames magazin bejlentette a The Movies demó premierének pontos időpontját, bár a game már 3 hónapja a piacon van!

John Malkovich ruhái a The Movies-ban!

Az Activision bejelentette, hogy a The Movies című játékuk nemsokára ingyenesen letölthető új ruha kollekcíóval gazdagodik.

Top 20 PC-s eladás az USA-ban

Megérkezett a legfrissebb PC-s eladások listája az USA-ból! Az első helyen továbbra is az Age Of Empires III áll, azonban a második helyen változás van.

The Movies Starmaker Tool

A korábban csak az előrendelőknek elérhető csomagot most végre megosztották a nagyközönséggel.

A desszert: The Movies és UFO: Aftershock

Ahogy múltkor Colt mester kedveskedett Néktek némi ebédrevaló képanyaggal, úgy most én is szeretnék jó étvágyat kívánni két új videóval.

Vasárnap délutáni képkavalkád

Kisebb galériafrissítés történt a mai délután folyamán. A porcióban van Ghost Recon, Kameo, Need for Speed, Ridge Racer, Tomb Raider meg minden jóság!

Szombat esti trailer-áradat

Ma estére rengeteg előzetes animáció futott be, hogy csak néhány címet említsek a sok közül: NBA2K6, Liberty City Stories, GUN...
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

E3-as képáradat #8

Újabb látnivalók érkeztek! Ezóttal kerek 100 képből csemegézhettek - van itt minden: Burnout, King Kong, Scarace, Starcraft Ghost, stb.

E3 2005 lista

Elérkezett hát az idő, amikor is az IGN csapata közzé tette a már mindenki által oly annyira várt E3 2005-ön bemutatkozók listáját...

The Movies képek