Alan Wake's American Nightmare PC, PC ÚJ, X360, Xbox ÚJ

Sosem volt titok, hogy a Remedy valamilyen módon folytatná az Alan Wake-et. Íme, itt az új rész egy spin-off formájában!
1323588343

VGA 2011: Egy percen át mozog az új Alan Wake

Végre rendes látnivalót is kaptunk az új, letölthető formában napvilágot látó Alan Wake-ről. A program első blikkre nem változott sokat, persze minek is változzon, ha már eredeti formájában is tökéletesen sikerült. Megjelenési dátum egyelőre nincsen, ahogy az árára sem derült fény.
1323526600

VGA 2011: Új teaser trailert kapott az Alan Wake

Ma éjszaka végre lehull a lepel az új Alan Wake-játékról, ennek apropóján érkezett még egy teaser trailer az anyagról. Érdekesség, hogy elképzelhető, mégsem Alan Wake's Night Springs lesz az új rész címe, a német korhatár-szabályozásért felelős bizottság szerint máshogy hívják majd a programot.
1323169200

Alan Wake: Night Springs - ez a második rész?

(Frissítve!) Az Alan Wake nem éppen a várt módon tér vissza, valószínűleg a legtöbben arra számítottak, hogy a játék lemezen megjelenő második részt kap, erre most "be kell érniük" egy letölthető epizóddal. A Video Game Awards atyja szerint ennél sokkal összetettebb projekttel van dolgunk, nem kell izgulni.
1320994800

VGA 2011: Az új Alan Wake első teaser videója

Befutott az új Alan Wake-játék első teaser előzetese, ami rövid ugyan és nem sokat sejtet, de azért mégiscsak itt van, lehet örülni. A programot a Video Game Awardson fogják bemutatni egy hónap múlva, és annyi biztos már, hogy kizárólag az Xbox Live-ról tölthetjük le, dobozos verzió nem lesz belőle.
1320750000

VGA 2011: Az első kép az új Alan Wake-ről

A BioWare legújabb játéka mellett a soron következő Alan Wake is megkapta az első képét, csak éppen míg előbbinél fogalmunk sincs, hogy mit ábrázolhat, ebben az esetben már tudjuk, hogy az új, letölthető formában érkező Alan Wake-epizód első screenshotját kaptuk kézhez.
1320406200

VGA 2011: BioWare, Metal Gear Solid, Alan Wake

A gamerek szeretnek sokáig aludni, még karácsonykor is, de a Video Game Awards bejelentéseiért mindenki hajlandó korán felkelni - vagy le sem feküdni. A show, a "téli E3" idén sem marad el, a szervezők máris megszellőztették az első bemutatandó neveket!
1320404405

Letölthető cím lesz az új Alan Wake

Korábban már hallottunk szóbeszédet arról, hogy a Remedy következő munkája az Alan Wake-univerzumban kizárólag letölthető formában jelenik meg Xbox Live-on. Nos, a pletyka igaznak bizonyult - ezt maga Major Nelson, az Xbox 360 megmondóembere erősítette meg Twitteren.
1316959200

Alan Wake 2-re utalnak a Remedy állásajánlatai

Teljes a bizonytalanság az Alan Wake folytatása körül - legalábbis számunkra, mert a fejlesztőknek nyilvánvalóan konkrét terveik vannak, legalábbis valamivel határozottan, ugyanis tetemes mennyiségű új álláslehetőséget hirdetett meg a Remedy, melyek pusztán csak utalnak az Xbox-exkluzív cím folytatására.
1307697066

E3 2011: Hol maradt az új Alan Wake?

Phil Spencer, a Microsoft Studios vezetője szerint a fejlesztés alatt álló Alan Wake-project nem kapott zöld utat az anyacégtől - ezért maradt ki ezúttal az E3-as felhajtásból. Lehetséges, hogy az esetleges második rész, vagy egy XBLA-s kivetülés jelen pillanatban még nem érett meg a közönség morcos figyelmére?
1307372646

E3 2011: Két Halo-bejelentést is kapunk ma?

A Kotaku egy hatalmas listát állított össze a kora este kezdődő Microsoft konferencia alkalmából, szerintük a következő bemutatandó címek lesznek a legesélyesebbek arra, hogy megtiszteljék jelenlétükkel az egybegyűlteket. Ennek értelmében erősen sanszos egy Fable, a Dance Central 2 és egy új Alan Wake is.