Back to the Future: The Game , MAC, PC, PS3

A 80-as években futó, népszerű Vissza a jövőbe trilógiából a Telltale Games készített epizodikus megjelenésű játékot, kizárólag letölthető formátumban. A sorozat véget ért, egyben is megvásárolható.
1291372901

Mozgóképen a Back to the Future

Ha rajtunk múlna, az általános iskolában kötelező tananyag lenne a Vissza a jövőbe-trilógia, de hát nem vagyunk mi olyan befolyásos emberek, így inkább megmaradunk egyszeri rajongónak. Különös hévvel várjuk a Back to the Future: The Game-et is, szerencsénkre pedig már a nyakunkon van a megjelenés.
1290596420

Képeken a Back to the Future játék

Az IGN jóvoltából megkaptuk az első képeket a Vissza a jövőbe trilógia alapján készülő játéksorozatból. Az epizodikusan megjelenő címet a Telltale fejleszti, a grafikán érződik is a már tőlük megszokott stílus: brutális grafikát tőlük ne várj, itt a hangulaté és a humoré lesz a főszerep!
1288008008

Back to the Future - betekintünk a kulisszák mögé

Télen veszi kezdetét a Telltale Games legújabb kalandjáték-sorozata, a Back to the Future. Igen, a méltán népszerű trilógia feldolgozásáról van itt szó, kérem, s bár az adaptációból még nem sokat láttunk, a fejlesztők hozzáállása mindenképpen szívlelendő, és Christopher Lloyd visszatérésének is nagyon örülünk!
1283427805

Christopher Lloyd újra visszatér a jövőbe

Nyílt titok, hogy az újgenerációs Sam & Max-sorozatról ismert Telltale Games a Jurassic Park játékváltozata mellett a Back to the Future, azaz a Vissza a jövőbe című film feldolgozásán is dolgozik. Bár a játékról még mindig nem tudunk semmit, az már biztos: Christopher Lloyd újra eljátssza a Doki szerepét.
1276105620

Vissza a jövőbe játék készül a Telltale-nél

A Telltale Games a mai napon már a második új fejlesztését jelenti be a Jurassic Park-ból készült kalandjáték mellett, ezúttal a Vissza a jövőbe trilógia a kiszemelt.