Devil's Third PC, WIIU

Tomonobu Itagaki, a Ninja Gaiden atyjának játéka, mely brutális, véres és a sima lövöldözésen kívül a közelharcra is nagy hangsúlyt fektet. Befigyel a Kesser-szindróma is.
1402651237

E3 2014: A negyedik galériafrissítés

Ezúttal a Nintendo-hívők örülhetnek, hiszen egyetlen kivétellel a kiotóiak masinájára érkező sikervárományosokról mutatunk állóképeket. Hogy a többiek se csüggedjenek, elrejtettük a Dying Light legújabb screenshotjait is.
1402559901

E3 2014: Így néz ki most a Devil's Third

A Nintendo bejelentése után nagy port kavart, hogy a Devil's Third Wii U-exkluzív lett - igazából mi örülünk neki, hogy a THQ csődje után Tomonobu Itagaki játéka nem tűnt el a süllyesztőben. Húsz perc játékmenet következik.
1402425960

E3 2014: Wii U-exkluzív lett a Devil's Third

Az általában családbarát Nintendo lecsapott a nem igazán családbarát Devil's Thirdre, a játék így kizárólag Nintendo Wii U-ra fog megjelenni idén. Ha emlékeztek még, ez Tomonobu Itagaki új projektje.
1388235655

2014-ben jelenik meg a Devil’s Third

Régen hallottunk már Itagaki új akciójátékáról, a Devil's Thirdről. A játék atyja szerint minden sínen halad: a projekt már nyolcvan százalékban elkészült, nincs akadálya annak, hogy jövőre a boltokba kerülhessen.
1367838033

Halad tovább a Devil's Third fejlesztése

A THQ csődbe jutása után kérdésessé vált a Devil's Third sorsa, ám Tomonobu Itagaki új játéka köszöni szépen, jól van. A fejlesztőknél jó hangulat uralkodik és a munkálatok szépen haladnak.
1342868438

Hivatalos: PC-re és tabletekre is jön a Devil's Third

Miután a THQ jóvoltából ismét Tomonobu Itagaki csapatánál vannak a Devil's Third jogok, végre zöld utat kapott a játék. A konzolos verziókat továbbra is a Valhalla Games fejleszti, míg a PC-s és a táblagépes változatot a Combat Arms sorozatról elhíresült Doobic Game Studios hegeszti.
1341468000

Újra Itagakinál vannak a Devil's Third jogai

A THQ az Eurogamernek erősítette meg hivatalosan, hogy miután lemondott a Devil's Third kiadásáról, a jogokat visszajuttatta Tomonobu Itagakinak és csapatának, a Valhallának. A kiadó a pénzügyi nehézségei miatt kényszerült mérlegelésre, úgy vélte, nem nyer majd a játékon túl sokat.
1337178847

11 millió Saints Row mellett is sokat bukott a THQ

Bár a THQ saját állítása szerint túlteljesítette a korábbi várakozásokat, a vesztesége még a gyarapodó bevételek és egy-egy sikersorozata kiváló szereplése ellenére is nőtt. A Saints Row-szériából mára 11 millió példányt szállítottak le az üzleteknek, de jól teljesítettek az új UFC- és WWE-epizódok is.
1337175679

Lemond a THQ a Devil's Thirdről

Íme, a THQ második áldozata, ha lehet, Tomonobu Itagaki még jobban aggódhat, mint a South Park alkotói. A kiadó az éves pénzügyi helyzetjelentése során elárulta: lemond a Devil's Third kiadási jogairól, a címet átveheti más, mert neki nem lesz elég az a nyereség, ami ebből a projektből származhat.
1328360400

Új címekkel erősít a THQ, késik az új Metro

A cím megírása közben gondolkodtam, hogy kellene ide valami "négyes metró" vicc, de inkább letettem róla. A lényeg: a THQ közölte a negyedéves pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a kiadó számtalan új játékkal készül a következő évekre, hogy így újra régi fényében tündököljön.