Top Spin 4 Nintendo, PlayStation, Xbox

Negyedik részéhez érkezett a Top Spin-sorozat, az új részt ezúttal a Mafia-t is jegyző 2K Czech fejlesztette.
1314957658

Újabb leépítések a Mafia fejlesztőinél

A 2K Czech égisze alá tartozó két stúdiónál is voltak komolyabb elbocsátások az utóbbi időben. A megszorítások több mint 40 fejlesztőt érintenek. Valami komolyabb baj lehet a csapatnál, hogy lesz így nekünk új Mafiánk vagy Top Spin 5-ünk? Komolyabb indoklással nem éltek a Take-Two illetékesei.
1306315800

Tarol a Red Dead Redemption, késik a Spec Ops

A Take-Two kiadta a 2011-es pénzügyi évéről szóló helyzetjelentését, amiből kiderül: a kiadó végre nyereséges lett, a Red Dead Redemption még mindig tarol, és várhatóan az L.A. Noire is sikeres lesz. Elemzők szerint a Take-Two most érte el azt az egyensúlyt, hogy fel lehessen vásárolni.
1305664163

Top Spin 4 teszt

Érdekes megfigyelni a teniszes játékok fejlődésének történetét, mert az az igazság, hogy a teniszt, mint játékot, lemodellezni nem egy nagy dolog. Zárt pálya, kettő vagy négy játékos, egy labda. Annál nehezebb viszont elkapni azt az egyedi hangulatot, izgalmat, ami az igazi sportra jellemző. A Top Spin 4-nek pedig végre sikerült.
1300797000

Túl szexi volt az új Top Spin 4 reklám

Mindig is azért szerettük a Top Spint, mert a teniszezés élvezetes oldalát mutatta meg a játékosoknak. Ezt főként a játékélményre értettem volna, egészen eddig, mert most már egy egészen másfajta élménnyel igyekszik meggyőzni minket. A reklám ugyan sosem jelent meg hivatalosan, mi azért elhoztuk nektek.
1300214015

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az ünnep miatt megkésve, de közöljük a legfrissebb játékok megjelenési listáját - szerencsére lesz mivel játszani a héten! Péntektől hivatalosan is belevethetjük magunkat az észak-koreai megszállás elleni harcba, és Japánba is tehetünk majd némi kitérőt: először újraegyesíthetjük az országot, majd bandázhatunk picit.
1297252859

Take-Two jelentés: 8 millió Red Dead Redemption

A Take-Two legutóbbi pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki, hogy a Red Dead Redemption immár 8 millió eladott példányszámmal büszkélkedhet, de szépen fogyott az új NBA és a Civilization V is. A kiadó nyeresége csak minimálisan emelkedett, de úgy tűnik, a célját elérte: megy neki az üzlet GTA nélkül is.
1295431227

Top Spin 4 - kimarad a Kinect-támogatás

Elképzelhető, hogy a Sony hathatós anyagi nyomására nem került a Top Spin 4-be Kinect-támogatás, mindenesetre kizárólag a japánok mozgásérzékelős kütyüje szolgálhat majd a címben teniszütőként. Pedig a Take-Two sportjátéka szinte megköveteli az új technológiában rejlő lehetőségeket.
1292666455

A Take-Two megjelenési tervei 2011-2012-re

A Take-Two frissítette a 2011-2012-ben esedékes játékainak megjelenési listáját - ezt olvasva néhány igen kirívó hiányosságról számolhatunk be. Sajnos a Max Payne 3 a jelek szerint még mindig nem áll készen arra, hogy az elkövetkezendő két évben a boltok polcain lássuk. Ez bizony aggodalomra ad okot.
1283876439

Készül a Top Spin negyedik része

Virtua Tennis mellett a Top Spin-sorozat is folytatódik, igaz, egyelőre úgy néz ki, hogy a Sega játékával ellentétben ez sem a mozgásérzékelős kontrollereket, sem pedig a térbeli megjelenítést nem fogja támogatni. Viszont a Mafia II fejlesztői dolgoznak rajta.